Yes, Poké Bowl Original komt naar Eindhoven!

Yes, Poké Bowl Original komt naar Eindhoven!

Yes, Poké Bowl Original komt naar Eindhoven!

Augustus 2016 werd Nederland aangestoken met het Poké virus en sindsdien is Benelux first Hawaiian Poké Bowl bar – Poké Bowl Original – niet meer te stoppen. Na het daverende succes van de eerste Poké Bowl Original in Rotterdam, werd het al snel tijd voor een tweede, derde en nu zelf een vierde vestiging!

De eerste Poké Bowl Original die geopend werd in Rotterdam, was ook gelijk de allereerste Poké Bowl bar in de Benelux en daarom meer een “try out”. Al snel groeide deze gezellige knusse vestiging uit zijn voegen en werd het de hoogste tijd voor een jongere, maar vele male grotere “zus” aan de Rotterdamse Karel Doormanstraat. Na de opening van een franchisevestiging in Antwerpen, is Poké Bowl Original er nu helemaal klaar voor om Eindhoven te veroveren.

Poké Bowl Original Eindhoven  Poké Bowl Original Eindhoven

Poké Bowl Original Eindhoven

Voor een overheerlijke bowl van Poké Bowl Original kun je namelijk binnenkort ook in Eindhoven terecht. Hier opent Poké Bowl Original binnenkort hun nieuwste vestiging. Eigenaren Oun en Djini Thorn vertellen enthousiast over de nieuwe locatie. “De nieuwe vestiging in Eindhoven bevindt zich midden in het Centrum op de Nieuwstraat nummer 34. Het is daarom de ideale plek voor mensen die tussen het winkelen door willen genieten van een snelle smaakvolle maar vooral gezonde bowl!

Poké Bowl Original Eindhoven

Poké wat?

Mocht je de hype gemist hebben, poké is over komen waaien uit Hawaï. Je spreekt het uit als ‘poh-kay’ dat ‘in stukjes’ in het Hawaiiaans betekent. Dit is ook precies wat een Poké Bowl is: een flinke bowl met in stukjes gesneden verse vis én groente.

Je kiest een basis (rijst, sla of een burrito). Proteïne (zalm, tonijn, garnalen, gebakken tofu of gebakken kip). 4 mix-ins (van zeewier tot avocado en Japanse rettich). Vervolgens kies je je favoriete dressing en last but not least nog 3 toppings (bijvoorbeeld Masago, lente- of gebakken uitjes). Daarna kan het genieten van start.

Poké Bowl Original Eindhoven

Wanneer?

Nu vraag je je natuurlijk af wanneer deze hippe zaak aan de Eindhovense Nieuwstraat geopend wordt? Dat kunnen we je nog niet précies vertellen. Maar dat het eind van de zomer zal zijn, dat is een ding dat zeker is! Op dit moment zijn ze met man en macht bezig om de voormalige zwangerschapskleding zaak volledig om te toveren tot Poké Bowl Originals allernieuwste aanwinst!

Lees ook: Holland’s First Cookie Dough bar 

VIA VYELLA verzorgt de marketing voor Poké Bowl Original

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.