DISCLAIMER

DISCLAIMER VOOR VYELLA.NL

LINKS

Op VYELLA.NL zie je de nodige links staan. Om een klein deeltje van mijn website te kunnen financieren heb ik ervoor gekozen om VYELLA.NL aan te sluiten bij verschillende affiliate marketing bedrijven. Iedere keer dat jij, via de link op VYELLA.NL, wat op de website koopt, krijg ik daar een klein percentage van. Als jij iets koopt betaal je niet meer dan normaal. Het bedrijf betaalt mij een klein bedrag. Je betaalt dus niks extra’s, maar helpt mij wel mee om een klein deel van de kosten die ik maak voor VYELLA.NL te dekken.

WINACTIES

Af en toe komt er een winactie voorbij op VYELLA.NL. Voordat de winnaar of winnares bekend gemaakt wordt, schrijf ik alle namen, van de mensen die mee hebben gedaan, op losse briefjes op. Vervolgens stop ik alle opgevouwen briefjes in een bak en wordt de gelukkige winnaar of winnares getrokken. Dit gebeurt geheel eerlijk. Over de uitslag valt dus niet te discussiëren.

REVIEWS

Zo nu en dan krijg ik producten opgestuurd waar ik een review over schrijf. Dit is niet verplicht, maar doe ik uit eigen wil. Als een artikel om een review gaat, staat dat onder het artikel gemeld. Verder staat erbij dat het om mijn eigen ongezouten en vooral eerlijke mening gaat. Aangezien ik geen voorstander ben van negatieve reviews, kies ik er eerder voor om níét over het product te schrijven, dan om iets negatiefs te plaatsen. De product reviews die je dus wel op VYELLA.NL vindt, schrijf ik omdat ik het product goed of leuk vind of enthousiast en positief over ben.

DISCLAIMER

De wereldse gerechten, traveltips, fashioninfo, teksten en foto’s zijn door mijzelf gemaakt en geschreven. Dit betekent automatisch dat alle informatie die je op zowel mijn website, als mijn sociale media kanalen vindt tot mijn eigendom behoren. Het gebruik van mijn teksten en foto’s is wettelijk niet toegestaan en daardoor strafbaar. Mocht je van mijn teksten of foto’s gebruik willen maken, dien je dit aan mij te vragen door een mail te sturen naar info@vyella.nl en vervolgens door te linken naar VYELLA.NL.

De recepten, hotspots, fashion info en traveltips zijn met zorg geschreven en uitgeprobeerd. Mocht er toch een foutje ingeslopen zijn, laat dit mij dan vooral weten. Mochten er onjuistheden instaan, kunnen er geen rechten worden ontleend.

LOGO VYELLA.NL