WINACTIE! RONDJE BAKER&MOORE / BAKER’S DOUGH (GESLOTEN!)

WINACTIE! RONDJE BAKER&MOORE / BAKER’S DOUGH (GESLOTEN!)

WINACTIE

Ten eerste SUPER BEDANKT allemaal voor het mee doen! Ik heb alle namen van de deelnemers ingevoerd bij naamloten.nl en de mensen die meerdere keren mee hebben gedaan, uiteraard meerdere keren toegevoegd. Uiteindelijk is de gelukkige winnaar eruit gekomen! Benieuwd of jij gewonnen hebt? Scroll dan snel naar beneden!

BAKER&MOORE 

Het gebeurt vaak zat dat ik m’n spulletjes in pak, afreis naar Baker&Moore, een drankje en wat te eten bestel, m’n Macbook open klap, met m’n vork een hap eten prik, een slok neem, om vervolgens weer vollebak verder aan het werk te gaan. Want ja, Baker&Moore is (naast Croos) mijn favoriete werkplek. Desalniettemin is het op de een of andere manier nooit in mij opgekomen om er een artikel over te schrijven! Want iedereen kent Baker&Moore toch al? Misschien wel! Maarrrr weten jullie ook dat de kaart van Baker&Moore veranderd is en dat er tientallen overheerlijke gerechten bij zijn gekomen? Nee? PRIMEUR!

Ik liet daarom mijn Macbook eens thuis en genoot één op één van allé nieuwe gerechten op de menukaart! 

WINACTIE! | Baker&Moore | Baker's Dough | Rotterdam | VYELLA.NL

ZUS VAN..!

Baker&Moore bevindt zich aan de Rotterdamse Westblaak en is de oudere zus van Baker’s Dough! Baker&Moore opende haar deuren namelijk in 2015 en Baker’s Dough in mei 2017! Ondanks dat het zusjes zijn, zijn het twee totaal andere concepten. Bij Baker&Moore eet je namelijk (h)eerlijk en gezond en bij Baker’s Dough wel heerlijk, maar alles behalve gezond! (Nja, gezond voor je geest, want dat is het zeker!)

BAKER & MOORE ÉN MORE BIJ BAKER’S DOUGH

Om mijn dagelijkse dosis vitamines binnen te krijgen, begon ik mijn foodiemiddag bij Baker&Moore om vervolgens mijn suikerlevel te laten pieken bij Dough!

WINACTIE! | Baker&Moore | Baker's Dough | Rotterdam | VYELLA.NL

BAKER&MOORE

Ik kan mij zo voorstellen dat je je afvraagt waar de Moore (mét dubbel O) vandaan komt. Baker&Moore is opgezet door Paul Bakker (vandaag de Baker) en zijn vriendin Eline Moore. Paul Bakker en Eline Moore en tadaaa daar ontstond Baker&Moore! Genoeg over naam, want jullie zijn natuurlijk reuze benieuwd naar de nieuwe menukaart!

WINACTIE! | Baker&Moore | Baker's Dough | Rotterdam | VYELLA.NL

HET MENU – ONTBIJT

*Tromgeroffel*! Op de nieuwe menukaart staat een all day breakfast! All Day Breakfast? Jaaaaa inderdaad! Je wekker zetten om op tijd voor het ontbijt te zijn, is niet meer nodig, want bij Baker&Moore kun je de he-le dag terecht voor ontbijt! Onder het ontbijt valt ‘O’ats my God (oats met chia, rood fruit, appel, coconut flakes, amandelen en kaneel = JUMMIE!), Yogurt lovers (conos yoghurt met peer, kersen granola, hazelnoot en cacao). Where toast meets avocado (zoals de naam al zegt: toast met avocado, maar ook zalm én een gekookt eitje!). Baker’s Dough best: een goed gevuld bakje van het “jongere zusje” met appel/peer compote, appel/kaneel cookie dough, cocos crème, gemengde noten én een bastogne crunch! HEAVEN!

WINACTIE! | Baker&Moore | Baker's Dough | Rotterdam | VYELLA.NL

LUNCH

Maarrrr buiten dat je bij Baker&Moore dé he-le dag terecht kunt voor ontbijt, wordt er uiteraard ook lunch geserveerd. Op de kaart staan verschillende sandwiches en salades, maar je kunt natuurlijk ook je eigen sandwich of salade samenstellen. Een sandwich of salade klinkt misschien niet bijster bijzonder, maar ik kan je vertellen dat de sandwiches en salades van Baker&Moore wel degelijk bijzonder zijn! De smaken kloppen en alles is verser dan vers! Ik proefde de Burrata & Moore salade met burrata, vijgen, serrano ham, pijnboom pitjes, gedroogde tomaten en een yoghurt dressing en prikte ook nog een vorkje met met de Marco Polo. Een salade met gegrilde kippenborst, avocado, bacon, ei, komkommer, pijnboom pitjes en huisgemaakte pesto.

WINACTIE! | Baker&Moore | Baker's Dough | Rotterdam | VYELLA.NL

DRANKJES

Zelf ben ik altijd een beetje sceptisch als het gaat om drankjes met rode biet, venkel, wortel en al dat geneuzel. Toen ik daarom een drankje met rode biet, appel, limoen én wortel onder m’n neus geschoven kreeg wist ik niet zo goed of ik daar nou gelukkig van zou gaan worden. Lichtelijk bevooroordeeld nam ik een slok en het viel me alles mee. Stiekem vond ik het zelfs heel erg lekker!

Buiten deze uberhealthy drankjes kun je bij Baker&Moore ook terecht voor goed gezette koffie, verschillende theeën, fris, bieren, wijnen en zelfs prosecco!

WINACTIE! | Baker&Moore | Baker's Dough | Rotterdam | VYELLA.NL

BAKER’S DOUGH

Een tijdje terug plaatste ik al eens een artikel online over Baker’s Dough, maar dit was in het prille Dough begin. Inmiddels is ook bij hen de kaart aangevuld en daarom moest ik uiteraard ook daar even langs. Gewapend met een lepel in mijn hand proefde ik van alle nieuwe creaties en stelde zelfs mijn eigen bakje Baker’s Dough heaven samen!

WINACTIE! | Baker&Moore | Baker's Dough | Rotterdam | VYELLA.NL

Zo proefde ik deze heerlijke Kids Dough Best met red velvet dough, lion pops, kinder bueno, sprinklers en witte chocolade saus!

WINACTIE! | Baker&Moore | Baker's Dough | Rotterdam | VYELLA.NL

En kon ik de verleiding niet weerstaan om een hapje te nemen van deze nieuwe Triple chocolade addict creatie met Baker’s dough, brownies, salted caramel van Tony Chocolonely, M&M’s, merengue en als klap op de vuurpijl: NUTELLA!

WINACTIE! | Baker&Moore | Baker's Dough | Rotterdam | VYELLA.NL

WIN EEN RONDJE ROTTERDAM: BAKER ON TOUR!

Oké geef toe.. Dit hele verhaal hierboven was leuk en informatief, maar je bent hier om iets te winnen toch? Ik mag namelijk een rondje Rotterdam “Baker on Tour” voor twee personen weggeven! Wat houdt dit in? Je gaat met je vriend, vriendin, zusje, broertje, moeder, vader, opa, oma of wie je dan toch ook wilt ontbijten of lunchen bij Baker&Moore (inclusief één drankje per persoon) om vervolgens een wandelingetje te maken naar de Pannekoekstraat om daar bij Baker’s Dough te genieten van een overheerlijke Dough creatie. (in te leveren op dezelfde dag).

EN DE WINNAAR IS…

*Tromgeroffel* 


Ellendevdew heeft mee gedaan via Instragram!

Gefeliciteerd met je prijs! Zou je me een mailtje willen sturen? Dan zorg ik dat jij binnenkort van je prijs kunt gaan genieten!

BAKER'S DOUGH - NEDERLANDS EERSTE COOKIE DOUGH BAR!

BAKER’S DOUGH | PANNEKOEKSTRAAT 82A | 3011 LK ROTTERDAM
BAKER & MOORE | WESTBLAAK 147 | 3012 KJ ROTTERDAM

14 Comments

 1. Wat een ontzettend leuke winactie! Ik doe graag mee en heb overal op geliked 🙂

 2. Ellen de Vette

  Lijkt me heerlijk!

 3. Wat leuk

 4. Ik ben vandaag 2 jaar samen met m’n vriendje. Een verrassingstrip die ik in gedachten had was sowieso een weekendje Rotterdam. Deze win-actie zou het geheel nog veel mooier maken.

 5. Hele leuke winactie! Heb overal meegedaan want ik wil natuurlijk graag winnen 😉

 6. Giovanna duarte

  Ik doe zeker mee! Heb een paar verdrietige weken achter de rug en zou dit heel goed kunnen gebruiken voor mij en mijn beste vriendin die er altijd voor me is.. tijd in iets zoets en vrolijks na alle pijn ☺️

 7. Wat een leuke actie! Ik woon dan wel onder de rook van Rotterdam, maar ben hier nog nooit geweest (schaam schaam) Tijd dus dat daar eens verandering in komt, want de gerechten zien er heerlijk uit! Ik zou graag hier met mijn moeder naar toe gaan om haar te trakteren en te vieren dat ze deze maand jarig is en omdat ze na een lange revalidatie eindelijk weer een beetje kan lopen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.