Weekblog 26 | La vie de Vyella!

Weekblog 26 | La vie de Vyella!

WEEKBLOG 26

Weekblog 26 staat online! Het was een week vol hoogtepunten! Zo is Mark geslaagd en kan ik hem officieel Ingenieur Beekman noemen. Zijn we uitgebreid uit eten gegaan om dit heuglijke nieuws te vieren. Ontving ik de Kroon op het Werk Foodybox waarover ik je alles vertel én kochten wij last but not least een pareltje bij ‘Spullen voor in je huis’! lees je mee? 

MA-DI

Op zowel maandag als dinsdag en woensdag was ik aan het werk bij Axoft. Ondanks dat ik de dagen daar spendeerde, stonden de avonden volgepland. Althans, niet zo zeer volgepland, maar het gebeurde gewoon! Dinsdag moest Mark namelijk zijn scriptie verdedigen en aangezien ‘de jury’ onder de indruk was van zijn project, heb ik ineens een Ingenieur als vriend!

Yes, je leest het goed, hij is namelijk geslaagd! Dit moest uiteraard gevierd worden en aangezien m’n ouders woensdag naar Frankrijk zouden vertrekken en Mark ook nog graag in real life wilden feliciteren, zijn we dinsdagavond gezellig met z’n viertjes uit eten geweest!

INGENIEUR!

We hadden om zeven uur bij mijn favoriete eetcafé OPA op de Witte de With afgesproken. Mark en ik waren al wat eerder en zijn daarom eerst naar NRC gegaan voor een drankje. Voordat Mark het door had, had ik prosecco besteld en hebben met z’n tweetjes gecheerst op zijn slagen! iets voor zevenen zijn we naar OPA gelopen en hebben dit cheersen nog eens zachtjes over gedaan, maar dan niet met een glas, maar met een hele fles! We hebben niet alleen gedronken, maar ook heerlijk gegeten! Mark en ik gingen, as usual bij OPA, voor de Seafood bucket (aanradertje!) en m’n ouders voor een biefstukje! Stuk voor stuk hebben we zitten genieten!

 

OPA – ALFREDO’S

Rond een uur of negen zijn m’n ouders richting huis gekeerd. We hadden eerst in de planning om ook richting huis te keren, maar toen ik mij ineens bedacht dat dinsdag de opening zou zijn van een compleet nieuw Mexicaans restaurant aan de Goudsesingel, zijn we daar nog even heengegaan. Het is dat we compleet hutjemutje vol zaten van het eten bij OPA, maar anders had ik me nog even vergrepen aan al het lekkers op de kaart van Alfredo’s. Het was leuk en gezellig en een meer dan prima afsluiting van de avond.

WOENSDAG

Woensdagochtend was door de gezellige avond ervoor nét ietsjes lastiger dan normaal, maar is uiteraard weer helemaal goed gekomen! Woensdagavond hebben we, na al het eten van de dag ervoor, een “balansdag” gehouden en het bij een kippetje met gebakken courgette een uitje, cherrytomaatjes en brood met quacamole en hummus gehouden.

Woensdag is trouwens ook een winactie online gekomen! Door mee te doen met deze winactie maak je kans op een Juice Junkies box. In de box zitten negen zakjes met verschillende soorten gesneden fruit en groenten. Meedoen is super simpel! Vertel onder dit bericht welke box jij graag wilt ontvangen! Vrijdag 7 juli wordt de gelukkige winnaar of winnares bekend gemaakt. Mee doen via Facebook of Instagram kan uiteraard ook!

 Juice junkies smoothie

DONDERDAG

Donderdag was een bizarre dag! Om half zeven ging m’n wekkertje om om kwart over zeven paraat te staan op m’n werk. Kwart over zeven?!? Yes, indeed.. Er vond namelijk een Cloud kennissessie plaats op m’n werk die ik geregeld had. Dat achterlijke vroege tijdstip had ik niet verzonnen, maar dat hoort er nou eenmaal bij.. Om half acht kwam de catering het ontbijt brengen en vanaf acht uur druppelden de gasten binnen en kon de sessie van start.

TEAMMIDDAG

Iets na elven waren de gasten er weer vandoor en moest als een razende alles opgeruimd worden. Om twaalf uur ging ik er namelijk weer vandoor en in de tussentijd moest er ook nog wat werk gebeuren. Een race tegen de klok, maar het is allemaal gelukt! Om stipt twaalf uur zat ik in de auto richting Breda waar de teamdag gehouden zou worden. Van één uur ’s middags tot half tien ’s avonds hebben we met het sales/marketing team van Axoft alles doorgesproken en de leukste ideeën bedacht.

RUNRUNRUN

Om de hersenen fris te houden hebben we tussendoor ook nog een hardloop clinic gevolgd. Deze hele dag vond plaats in het Mastbos, waar ook een pannenkoekenrestaurant zat. We zijn daarom aan het einde van de dag naar dit restaurant afgereisd en hebben heerlijk gegeten. De mannen gingen allemaal voor een burger, maar ik had zoiets van als je dan toch naar een pannenkoekenrestaurant gaat, dan moet je ook gaan voor een pannenkoek! Daarom ben ik gegaan voor een pannenkoek met spek en stroop. Heerlijk!

Het was me de dag wel! Zeven uur ’s ochtends de deur uit en om half elf ’s avond thuiskomen is niet niks, maar we hebben het weer overleefd!

VRIJDAG

Vrijdag had ik eigenlijk in de planning om lekker uit te slapen…. totdat de pakketbezorger voor de deur stond.. Vanaf het moment dat hij aanbelde, totdat hij de trap op kwam lopen haten ik hem even intens. Toen ik vervolgens zag wat hij in zijn handen had, werd ik in één klap wakker en veranderde mijn glimlach van in en in chagrijnig, naar één grote glimlach! Hij had namelijk de Foodybox van Kroon op het Werk in zijn handen, die ik ieder kwartaal ontvang!

Ook deze Foodybox was weer goed gevuld, vol heerlijke producten!

De verleiding was groot om terug m’n bed in te duiken, maar dat heb ik niet gedaan! In plaats daarvan heb ik eerst thuis nog wat gewerkt en ben ik om elf uur richting Alfredo’s gefietst. Ik was hier dinsdag natuurlijk al geweest, maar wilde er graag een stuk over schrijven en dat had ik voor vrijdag in de planning.

Alfredo's Taqueria

Aangekomen bij Alfredo’s ben ik met m’n Macbookje aan het raam gaan zitten en genoten van een overheerlijke Pinky Rose lemonade met Floral Ginger & Orange én een quasadilla! Uiteraard heb ik gevraagd of ik foto’s mocht maken en er een stuk over mocht schrijven en dit was geen probleem!

Daarom ben ik gewapend met m’n camera in de hand de zaak doorgelopen en heb van ieder hoekje een foto gemaakt! Na dit gedaan te hebben, had ik naar huis kunnen gaan om de digitale pen in te kruipen, maar aangezien ik m’n laptop toch bij me had, heb ik dat lekker daar zitten doen. Het artikel over Alfredo’s is vrijdagmiddag ook gelijk online geplaatst!

Alfredo's Taqueria

Vrijdagavond hebben Mark en ik saampjes gegeten en zijn we nog even naar Bokaal gegaan voor een gezellig drankje. Ik was door alles best wel moe en daarom hebben we het niet te laat gemaakt!

ZATERDAG

Zaterdag stond namelijk verhuizing nummero 1 op de planning. Nee, zó snel gaat nou ook weer niet dat we al gelijk naar Oud Beijerland kunnen verhuizen, maarrr om nou dubbele huur te betalen is ook zo zonde! Daarom hebben we zaterdag al Mark z’n spullen ingepakt en het grootste deel naar mijn huis verhuisd. Aangezien al het interieur in zijn appartementje er al stond, was het een kwestie van kleding, boeken, pannen en overige losse spullen verhuizen.

Je zal nog versteld staan wat er allemaal in een klein Aygootje past! Na twee keer rijden was praktisch alles al naar mij verhuisd. Nu is het nog een kwestie van de hele boel schoonmaken en hopelijk over een kleine maand alles door verhuizen naar ons paleisje in Oud Beijerland!

SPULLEN VOOR IN JE HUIS

Tussendoor zijn we nog naar de winkel ‘Spullen voor in je huis’, aan de Stadhoudersweg geweest en hebben een onwijs toffe kast gescoord! De kast is onwijs tof, maar weegt een ton en daarom hebben we ‘m nog even daar achter gelaten. Zodra we de sleutel hebben, pikken we de kast op en komt die in de woonkamer te staan! Ik kan niet meer wachten!! 

 

Hoe schattig is Poes z’n huis! Cute hè? Gemaakt van de foodybox! ;D

ZONDAG

M’n zondag was zoals een zondag hoort te zijn. Heerlijk relaxed, niets moet en alles kan. Daarom heb ik eerst heerlijk rustig aangedaan en ben ik na een lange leesochtend om twaalf uur toch maar eens m’n bed uit gekropen! ’s Middags is m’n tafel opgehaald die ik op Marktplaats had geplaatst. En ’s avonds zijn we naar m’n broertje gegaan om zijn nieuwe huisje te bewonderen en daar gezellig te eten!

Zo, dat was weekblog 26 alweer! Dinsdag hebben we weer een afspraak bij de bank om alles af te ronden en hopelijk onze handtekeningen te zetten onder de hypotheek! Volgende week vertel ik je er uitgebreid alles over in weekblog nummero 27!

Fijne week!

Liefs,

Vyella

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.