WAAN JE AAN DE CÔTE D’AZUR TIJDENS HET FRUITS DE MER FESTIJN!

WAAN JE AAN DE CÔTE D’AZUR TIJDENS HET FRUITS DE MER FESTIJN!

FRUITS DE MER FESTIJN

Zit je zomervakantie er op? Maar droom je nog dagelijks over de Franse Rivièra, goed gevulde wijnglazen én al het lekkers dat de zee te bieden heeft? Dan is het Fruits de Mer Festijn bij The Park – (inspired by Erik van Loo) écht iets voor jou!

Van vrijdag 8 tot en met zondag 17 september kun je bij Restaurant The Park (Bilderberg Parkhotel) in Rotterdam namelijk terecht voor overvolle piramides schelp– en schaaldieren en plateaus vol Fruits de Mer!

VERSER DAN VERS!

Om er zeker van te zijn of het beste uit de oceaan ook écht lekker smaakt, ben ik langs geweest bij Restaurant The Park om een behoorlijke hoeveelheid zeevruchten tot mij te nemen. Als ik terug denk aan de grote bergen venusschelpen, langoustines, kokkeltjes, mosselen, oesters,.. Loopt het water me spontaan weer in de mond. Om het over de overheerlijke kreeft nog niet eens te hebben! Met een kreeftenslabbertje voor, die mijn outfit beschermde, wist ik met een kreeftenvork het vlees tot op de laatste milimeter uit iedere schaar te pulken. Té heerlijk allemaal!

Champagne The Park Bilderberg Parkhotel Rotterdam Erik van Loo
Fruits de Mer is heerlijk, maar Fruits de Mer in combinatie met de nodige glazen champagne is een partijtje overheerlijk!

HET ÉCHTE VAKANTIE GEVOEL!

Tijdens Fruit de Mer week wordt een deel van het restaurant omgetoverd tot heus visrestaurant inclusief de nodige oestermanden, schelpen én visnetten. Ondanks dat het weer niet altijd even mee zit, ga ik er vanuit dat het zonnetje tijdens het festijn ook aardig zijn best zal gaan doen. Zodat je voor het échte Côte d’Azur gevoel neer kunt ploffen in de prachtige binnentuin. Want ja, The Park is namelijk niet alleen in het rijke bezit van een prachtig restaurant. Maar zodra de balkondeuren open gezet worden, kan er ook genoten worden in de heerlijke stadstuin! Het enige wat mist is de zee, maar die moet je er gewoon maar even bij inbeelden!

De fruits de mer kan à la carte besteld worden of ter plaatse vanaf de bergen ijs op het bord geschept worden.

Fruits de Mer Festijn The Park Bilderberg Parkhotel Rotterdam Erik van Loo Fruits de Mer Festijn The Park Bilderberg Parkhotel Rotterdam Erik van Loo 

Lees ook: Leuke tips voor een dag + nacht in Rotterdam! 

THE PARK // BILDERBERG PARKHOTEL
– INSPIRED BY ERIK VAN LOO

The Park opende haar deuren in 2014 en is hét restaurant van het Bilderberg Parkhotel dat zich bevindt aan de Rotterdamse Westersingel. De gerechten die geserveerd worden bij The Park zijn insprired by de twee sterren bekroonde chek-kok Erik van Loo. Je verwacht bij twee sterren waarschijnlijk een statige sfeer en onbetaalbare prijzen, maar dat is bij The Park niet het geval. De sfeer is namelijk ontspannen en de prijzen zijn toegankelijk.

Fruits de Mer Festijn The Park Bilderberg Parkhotel Rotterdam Erik van Loo
Heb je zoiets van “Hey, dat Fruit de Mer festijn bij The Park, dat lijkt me wel wat!” reserveer dan snel een tafeltje en geniet!

Datum : vrijdag 8 september – zondag 17 september
Tijd : 18.00 – 22.00 uur
Locatie : Bilderberg Parkhotel, Westersingel 70, Rotterdam
Telefoon : 010 440 8165
Geopend : Maandag t/m vrijdag lunch van: 12.00 uur – 14.30 uur
Maandag t/m zondag diner van: 18.00 uur – 22.00 uur

Fruits de Mer Festijn The Park Bilderberg Parkhotel Rotterdam Erik van Loo

 

9 Comments

 1. Dat ziet er echt heerlijk uit!!!

 2. Who, dit ziet er enorm goed uit. Je hele website is btw een zeer plezierige verschijning.

 3. Brrr, ik schrik hier toch een beetje voor terug. Ook al ziet het er wel heel mooi uit.

 4. Prachtige foto’s, alleen het eten op de foto’s krijg ik wel rillingen van, haha

 5. Mooie foto’s. Ik ben alleen zelf niet zo’n liefhebber van fruits de mer. Ga het na het zien van je foto’s bijna jammer vinden 😉

 6. Het lijkt me super om daarbij aanwezig te zijn als je een ” fruit de mer” fan bent.. Aan mij is dit helaas niet besteed .

  Ga jij hier wel naar toe?

 7. Ik ben geen fan van vis maar ik vind de foto’s wel echt tof!

 8. Oh dat ziet er toch heerlijk uit! Zal wel wat kosten of niet?

 9. Dit is heerlijk! Vaker besteld en altijd genieten. Leuk adresje in Rotterdam.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.