Verliefd op m’n nieuwe Footway schoenen!

Verliefd op m’n nieuwe Footway schoenen!

Schoenenliefde!

Rokjes, shirtjes, topjes, broeken, jasjes, vestjes, bikini’s, ik heb er genoeg van. Volgens Mark zelf eigenlijk stiekem te veel. Ik hou gewoon onwijs van kleding en voel me zekerder, vrouwelijker en gelukkiger als ik er leuk uitzie. Je zult mij daarom niet zo snel in een kloffie aantreffen. Okey, ik geef toe, misschien op zondagochtend als ik m’n bed uit kom rollen. Maar op een doordeweekse dag, nee, dan zal dat niet zo snel gebeuren.

Kasten vol kleding

Gek genoeg kan ik de hoeveelheid schoenen die ik heb, op twee handen tellen. Ik heb een paar Havaianas, waar ik de halve zomervakantie op bivakkeer. Twee paar sandaaltjes en één paar sneakers (ja, ik ben denk ik de enige Nederlander die maar één paar sneakers heeft). Verder m’n favoriete paar Dr. Martens, die ik het liefste ie-de-re dag draag. Én nog wat losse instappers die er eigenlijk voor spek-en-bonen staan, omdat ik ze simpelweg eigenlijk echt nooit draag. Hippe, nette, maar toch sportieve schoenen met een hakje, die je zowel ’s winters als ’s zomers kunt dragen ontbraken daarom nog aan m’n mini collectie en was ik al een tijd naar op zoek.

Casual sjiek

Zoals jullie misschien al in vorige verhalen gelezen hebben of op Instagram voorbij hebben zien komen, heb ik nu m’n eigen bedrijf. Met m’n bedrijf VIA VYELLA verzorg ik de marketing voor MKB-bedrijven en ZZP’ers. Als je mij zou vragen wat ik stiekem het aller aller fijnst vind aan freelancen, is dat ik helemaal mezelf kan zijn en kan dragen wat ik zelf wil. Geen stoffige pakken of stomme outfits waar ik mezelf helemaal niet prettig in voel en alles behalve vrouwelijk.

Omdat ik ook regelmatig bij (toekomstige) klanten langs moet, was ik op zoek naar een casual sjiek paar schoenen, met een klein hakje, die er niet alleen super leuk uitzien, maar toch ook wel lekker zitten. Ik maak namelijk meters, of beter gezegd kilometers! Ik ben gek op lopen en aangezien een groot deel van m’n opdrachtgevers zich in Rotterdam bevinden, loop ik het liefst van de een naar de ander. Een paar stiletto’s is daarom geen optie.

FOOTWAY

Toen ik daarom door Footway benaderd werd en een kijkje op hun website nam, viel al snel m’n oog op deze zwarte laarsjes van Ten points. Ze zijn classy, casual chique, zitten heerlijk en multi functioneel! Ik kan ze namelijk aan onder een rokje of jurkje. Maar ook als het dalijk weer af begint te koelen onder een lange broek. Kortom dé ideale schoenen die je zowel ’s winters, als ’s zomers kunt dragen!

Footway Ten points schoenen VYELLA.NL Footway Ten points schoenen VYELLA.NL Footway Ten points schoenen VYELLA.NL

Schoenenwalhalla!

Als je voor de eerste keer op de Footway website komt, zie je een pagina met dames, heren en kinderen. Je maakt je keuze, kiest je schoenmaat en vervolgens verschijn je in het schoenenwalhalla! Van kisten & boots tot lange schoenen en sneakers. Van sandalen & sloffen tot (enkel)laarzen en hakken. Footway heeft het allemaal! Zodra je je keuze hebt gemaakt qua soort schoenen, kun je bovenaan bij ‘vind je droomschoenen’ eventueel het type, merk en kleur nog ingeven.

Ik was op zoek naar schoenen met een klein hakje die overal bij passen en ging daarom voor zwart. Het merk maakte mij niet zoveel uit, waardoor ik deze keuze open heb gelaten. Als snel verschenen er vier pagina’s met allemaal verschillende zwarte laarsjes met een hak in beeld. Het was lastig kiezen, maar toen ik deze zwarte laarsjes spotte was de keuze snel gemaakt. Het bestel proces ging ook giga snel. Ik maakte een keuze wanneer ik ze het liefst binnen zou willen krijgenen twee dagen later stond de postbezorger voor de deur!

Inmiddels ben ik alweer drie weken trotse eigenaar van deze super leuke Footway laarsjes en heb ze al aardig wat keren aangehad. Ik wilde er niet gelijk een review over schrijven, omdat ik natuurlijk eerst wilde weten of ze in real life écht zo mooi zijn en of ze écht zo lekker zitten.

Nou ik kan jullie vertellen; ik ben VERLIEFD!

Dit artikel bevat een product dat ik toegestuurd heb gekregen van Foodway. Desalniettemin lees je in dit artikel mijn persoonlijke ongezouten en eerlijke mening.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.