TIP: DE LEUKSTE FOOD FESTIVALS VAN DIT WEEKEND!

TIP: DE LEUKSTE FOOD FESTIVALS VAN DIT WEEKEND!

FESTIVALS 8 TOT EN MET 11 SEPTEMBER

Het belooft een warm weekend te worden, vol met food festivals! Zo kun je in Den Haag genieten van het Food Truck Festival, in Dordrecht van Rrrollend Dordt,  in Utrecht wordt er het hele weekend genoten bij Utrecht KOOKT met vele foodtrucks en artiesten als Lucky Fonz III, Causes en Typhoon. En je kunt je weekend afsluiten in Arnhem bij ChoKaChoKa, hét festival voor heuse chocolade addicts of bij de Rotterdamse SWAN Market!

8 – 11 SEPTEMBER: FOOD TRUCK FESTIVAL TREK

FOOD TRUCK FESTIVAL DEN HAAG

Vanaf mei trekt festival Trek al door het land, maar 8 tot en met 11 augustus wordt de laatste editie van dit jaar georganiseerd. Tientallen mobiele keukens, het lekkerste eten, de leukste live muziek, een variëteit aan theatervoorstellingen en vermaak maken van Festival TREK een gezellige belevenis. Dit festival speciaal voor echte Bourgondiërs wordt georganiseerd in het Westbroekpark in Den Haag.

Westbroekpark | Den Haag | Nederland

9 – 11 SEPTEMBER:  FESTIVAL VAN DE WITTE DE WITH

FESTIVAL VAN DE WITTE DE WITH

Van 9 tot en met 11 september wordt het (autovrije!) Witte de With kwartier weer omgetoverd tot dé festival straat van Rotterdam! Iedere kroeg in de buurt werkt er aan mee en het belooft weer een heus feestje te worden.

9 – 11 SEPTEMBER: RRROLLEND DORDT

RRROLLEND DORDRECHT

Hoe dichter bij Dordt…. HOE LEKKERDER HET WORDT! Hapjes, drankjes, entertainment & gezelligheid! Én de je hoeft ook nog eens geen entree te betalen!

Otto Dickeplein | Dordrecht

9 – 11 september : UTRECHT KOOKT

UTRECHT KOOKT

Heerlijk eten én overheerlijke muziek. Voor de foodtrucks zou ik al naar Utrecht trekken, maar misschien stiekem voor de muziek nog meer! Met onder andere artiesten als Lucky Fonz III, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Causes en Typhoon, kan dit festival alleen maar een feestje worden! En oja! Je hoeft geen entree te betalen!

Park Transwijk | Utrecht

11 september : ChoKaChoKa

Dit is hét ultieme festival voor chocoladefreaks! Zo kan je van alles proeven en zijn er verschillende lekkernijen te koop zoals chocolade gebak, Chocolade smoothies, bevroren chocolade bananen. Maar er valt ook van alles te leren. Zo zijn er workshops schilderen met chocolade of kan je zelf chocolade portretten maken. Leuk voor jong en oud!

De Nieuwe hommel | Wiltstraat 6 | 6821 CE | Arnhem (van 10:00 tot 18:00 uur)

11 SEPTEMBER – SWAN MARKET

swan-market

Als kers op de taart vindt zondag 11 september ook nog eens de SWAN MARKET plaats in het Euromast Park in Rotterdam. Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Mode, sieraden, vintage, accessoires, betaalbare kunst, etc. zijn ruim vertegenwoordigd tijdens Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke horeca en live muzikale optredens.

Veel plezier en een fijn weekend! 

Ben je benieuwd naar andere foodfestivals?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.