SCOOR DE PERFECTE OUTFIT BY ESPRIT!

SCOOR DE PERFECTE OUTFIT BY ESPRIT!

ESPRIT OUTFIT INSPIRATION (Dameskleding)

Ein-de-lijk laat het zonnetje zich weer eens zien en direct krijg ik kriebels! Kriebels naar de zomer, kriebels naar de zon, maar vooral kriebels naar een nieuwe outfit!

Bovenaan mijn lijstje stond een nieuwe broek, maar dit viel niet mee. Na mijn zoektocht bijna stilgelegd te hebben, kwam ik bij Esprit terecht. Ik stond hier binnen no-time niet alleen met de perfecte broek in mijn hand, maar met nog veel meer andere toffe items!

Daarom besloot ik hier een artikel over te schrijven. Ik merkte namelijk dat bij veel “jongeren” Esprit vaak geassocieerd wordt met 40+. Ik kan je vertellen dat hier niets van waar is! Ook vind ik Esprit de ideale winkel wat betreft broeken. Met mijn lange stelten is het bij de gemiddelde broek altijd hoog water.. Bij Esprit hebben ze broeken met lengtemaat 34 en online zelfs 36!

Ik ben helemaal fan van deze worker style vilten pet. In combinatie met deze jeans, stoere klassieke blouse en m’n eigen Dr. Martens, maakt het m’n outfit helemaal compleet!

De zwarte skinny broek op de linker foto is maat 34 lengte en jeeej die zit helemaal goed! Deze offshoulder blouse is nu al perfect te dragen met een lange broek, stoere laarsjes of eventueel pumps en van de zomer ontzettend leuk in combinatie met een kort shortje of rokje!

STRIPES (Fashion deals)

Streepjes doen het al jaren goed en van mij mag dit nog wel even blijven! Ik kocht dit longsleeve shirtje (rechter foto) omdat deze leuk te combineren is op een boyfriend jeans of zwarte broek. Maar van de zomer ook ideaal is tijdens een zwoele zomeravond waarbij een trui te warm is, maar een shirtje met korte mouwen net te koud!

LOVE IT! (Mode)

Ik vind de collectie van Esprit onwijs leuk, omdat er voor ieder wat wils te krijgen is. Bij thuiskomst ben ik daarom gelijk achter m’n Macbook gekropen. Niet alleen om dit artikel te schrijven om jullie er van te overtuigen dat Esprit ontzettend leuk is en m’n nieuwe outfit met jullie te delen. Maar ook om nog even online verder te shoppen op de Esprit website. Ik heb m’n virtuele mandje inmiddels nog eens flink volgegooid en een keuze maken gaat nog lastig worden!

Wat vinden jullie van deze sneakers, tas en ketting? Ik ben zelf helemaal weg van de sneakers omdat deze nu al leuk staan onder een jeans, maar in de lente en zomer al helemaal geweldig onder een kort shortje. (Inclusief een stel bruine benen, I wish…). Deze tas past goed bij een klassieke werkoutfit, maar staat ook goed bij een stoere zomerse outfit! En de Love ketting staat al leuk op een simpel wit shirtje.

Heb je zoiets van hey, dat zijn nog eens leuke items, die wil ik ook wel! Klik dan op de groene link en je komt automatisch bij het juiste product op de Esprit site terecht. Handig, niet?

3 Comments

  1. Die sneakers zijn echt leuk!!
    Ben echt al heel lang niet bij Esprit geweest, met mijn lange benen moet ik daar ook snel eens gaan kijken 🙂

    • Tof hè! Ja, ik kan het je echt aanraden! Ik ben al jaren opzoek naar hét perfecte merk met dé perfecte broeken die ook nog eens lang genoeg zijn en ein-de-lijk heb ik het gevonden! Ik weet niet hoelang jouw stelten zijn, maar normaal gesproken pas ik maar 34 lengte niet eens, maar bij Esprit dus wel! #hiephoi! Thanks voor je berichtje en shopse!

  2. Pingback: WORKWORKWORKWORKWORK WEEKBLOG #08 | VYELLA.NL • VYELLA.NL

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.