PASTA AGLIO OLIO MÉT EEN TWIST!

PASTA AGLIO OLIO MÉT EEN TWIST!

TAGLIATELLE AGLIO OLIO MET EEN VYELLA TWIST!

Deze pasta aglio olio is net even anders dan anders! Normaal gesproken zit er door een pasta aglio olio, zoals de naam al zegt, veel olie en knoflook (en eventueel Parmezaanse kaas), that’s it! Aangezien de combinatie van peterselie, basilicum en gerookte zalm ook ontzettend lekker is, heb ik deze ingrediënten door de tagliatelle aglio olio gemengd en zo stond er een heerlijke pasta aglio olio mét een twist op tafel!

Recept voor twee personen:

Ingrediënten

RECEPT: PASTA AGLIO OLIO MÉT EEN TWIST!

Wat te doen?

  1. Zet een pan met water en het groentebouillon blokje op het vuur.
  2. Snijd de ui en de teentjes knoflook in kleine stukjes.
  3. Zet een wok- of hapjes pan op het vuur, schenk er een beetje olijfolie in en pak hier de ui en knoflook stukjes in.
  4. Zodra het water kookt, kook je de pasta.
  5. Snijd de peterselie in stukjes en haal de basilicum blaadjes eraf.
  6. Haal de gerookte zalm uit de verpakking en snijd ook de zalm in stukjes.
  7. Zodra de pasta goed is, giet je het af en voeg je de pasta bij de wok- of hapjes pan.
  8. Roer de Parmigiano Reggiano door de tagliatelle heen, samen met de stukjes peterselie en de basilicum blaadjes.
  9. Snijd de limoen in stukjes en knijp een beetje over de pasta uit. Schenk er ook nog wat olijfolie extra vierge overheen en roer goed door.
  10. Voeg op het einde de gerookte zalm door de tagliatelle heen en je kunt aan tafel. Zet de olijfolie extra vierge op tafel zodat je er eventueel nog wat meer olie doorheen kunt doen, naar smaak.

Buon appetito! (Eet smakelijk!)

RECEPT: PASTA AGLIO OLIO MÉT EEN TWIST!

2 Comments

  1. Pingback: TOP 5: MAKKELIJKE MAALTIJDEN! - VYELLA.NL

  2. Pingback: LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #18 | VYELLA.NL • VYELLA.NL

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.