A DIFFERENT VISION ON FASHION PHOTOGRAPHY

A DIFFERENT VISION ON FASHION PHOTOGRAPHY

PETER LINDBERGH – “A DIFFERENT VISION ON FASHION PHOTOGRAPHY”

Jeeej! De prachtige tentoonstelling “A different vision on Fashion Photography” van niemand minder dan de bekend(st)e zwart-wit modefotograaf Peter Lindbergh is eindelijk te bewonderen in de Rotterdamse Kunsthal!

Peter Lindbergh is een van de meeste invloedrijke modefotografen die er op de wereld bestaat. Tijdens de tentoonstelling word je langs negen verschillende thema’s geleid. Zo kom je langs de meest bekende supermodellen, en modeontwerpers, Zeitgeist, Dans, Doka, Het onbekende, Het witte doek, Iconen en sluit je af met een exclusieve Rotterdam Gallery speciaal gefotografeerd voor het oktobernummer van de Nederlandse Vogue.

Tijdens de opening van de tentoonstelling konden de topmodellen Lara Stone en Elisa Hupkes, die model stonden voor de Vogue issue, natuurlijk niet ontbreken. Naast Cindy Crawford, de hoofdredactrice van Vogue Nederland Karin Swerink, de zusjes van Lexmond, was ook niemand minder dan de bekende Proud Mary zangeres Tina Turner aanwezig.

Niet alleen was de tentoonstelling een bezoekje waard, ook vind ik het toch wel stiekem een klein beetje heel erg cool dat ik kan zeggen dat ik de bekend(st)e modefotograaf Peter Lindbergh in levende lijven gezien heb!

De tentoonstelling is nog tot en met 12 februari 2017 te bezoeken in de Rotterdamse Kunsthal.

Van zijn werk is trouwens ook een prachtig boek gemaakt!

One Comment

  1. Pingback: RAZENDE REPORTERS BENNO EN VYELLA VERTELLEN OVER MASH-UP! 2016 | VYELLA.NL

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.