LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #20 | VYELLA.NL

LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #20 | VYELLA.NL

WEEKBLOG #20

Het begon vorige week zo somber, maar wat een weertje is het nu hè! Ik begon afgelopen vrijdag alvast met vollebak genieten van ’t zonnetje. Dit deed ik niet thuis op het balkon of aan de Kralingseplas, maar in Port-Zélande! Hoe ik daar precies verzeild ben geraakt én wat ik afgelopen week nog meer heb gedaan, dat lees je in deze weekblog #20!

port-zélande

MAANDAG

Toen ik maandagochtend wakker werd, merkte ik al gelijk dat het niet bepaald je van het ging. Na een allergie pilletje genomen te hebben, ben ik toch maar uit bed gekropen en onder de douche gesprongen en vervolgens naar m’n werk gefietst. Onderweg begonnen m’n ogen alleen nog maar meer te jeuken en het genies hield niet op! Aangezien de airco nog niet werkt op m’n werk, is het noodzaak om de hele dag de ramen open te houden, maar als je al last hebt van hooikoorts, is het niet het meest fijne om te moeten doen.

HOI-KOORTS!

Na drie uur werken had ik al minstens 30 keer geniesd en na vijf uur werken zeker een keer of honderd. Het was zo vriendelijk, maar ik heb m’n collega’s eenmaal toch maar verzocht om te stoppen met “gezondheid” zeggen. Toen ik na werktijd thuis kwam, ben ik daarom linea recta m’n bedje ingekropen, in de hoop dat het de dag erna over zou zijn.

DINSDAG

Niets bleek minder waar.. De nacht van maandag op dinsdag was hopeloos. Kortademig, niezen in m’n slaap en een jeuk aan m’n ogen waar je U tegen zegt. Er zat dinsdagochtend daarom niks anders op, dan me ziek te melden op m’n werk. Totaal niet m’n style, maar ik was een regelrecht wandelend wrak! Ik heb daarom nog maar eens wat extra neusspray van de dokter m’n neusgaten in gespoten, m’n oordoppen in gedaan en ben snel terug de snoozzz in gegaan!

loft Rotterdam

EEN AWESOME LOFT!

Aangezien Mark en ik om half zes een huis zouden gaan bekijken, maar ik het toch nog niet zag zitten om er naartoe te fietsen, ben ik de tram in gesprongen en ben ik bij het Lloydkwartier uitgestapt.

Uitzicht Rotterdam

OF TOCH NIET?

Ik wilde eerst nog niet zeggen waar we een huis zouden gaan bekijken, maar aangezien we er inmiddels unaniem over eens zijn dat het ‘m niet gaat worden, kan ik er vrij over praten! 🙂

Voor de nieuwsgierigen onder jullie, zal ik toch vertellen over het huis, nja loft. Want ja, we hebben een loft bezichtigd in Delftshaven, recht tegenover het Lloydkwartier. Op de foto’s op Funda zag de loft er onwijs tof uit en zagen we ons er al helemaal wonen. In de praktijk viel dit helaas ietwat tegen. De loft is op dit moment namelijk verhuurd en diegene heeft er nogal een potje van gemaakt. De inductie is kapot, de badkamer tegels laten los, er is lekkage geweest én last but not least waar de huurder eigenlijk niks aan kan doen: er is betonrot!

Ja, dit alles wisten we niet toen we het huis gingen bezichtigen en we hebben nog even getwijfeld “want we zijn tenslotte handig en fixen het wel”, maar dan kwamen we toch wel uit op een aardig duur geintje, wat ik met mijn vyella.nl én vaste baan salaris helaas niet kan betalen.. Nja, misschien lukt het wel nét, maar ik heb geen zin om alleen maar aan het werk te zijn om het huis te kunnen betalen en zelf geen leuke dingen meer te kunnen doen. Daar ben ik tenslotte veel te reislustig voor!

Nog even over de loft. Het is een loft van 110 vierkante meter. Ruim, licht en met een prachtig dakterras uitkijkend op Rotterdam. Klinkt als een pareltje, nietwaar? Als ik de jackpot gewonnen had, had ik ’t zo gekocht!

WOENSDAG – DONDERDAG

Woensdag en donderdag ben ik wel weer aan het werk gegaan. Ik voelde me als herboren en had de hooikoorts strijd gewonnen. Voor even… Toen de neusspray én het pilletje uitgewerkt waren, begon het riedeltje weer op nieuw en wist ik niet hoe snel ik weer moest spuiten en slikken ;D Heerlijk gedrogeerd, maar als ’t helpt…!

borrelen poes

Om de vreetweek in te luiden én om te vieren dat ik me weer wat beter voelde hebben we woensdagavond een YOLO’tje gehouden. Brood, kaas en Gin Tonic! Wat wil een mens nog meer? Toen het op was en we terug op het balkon kwamen was Poes zo te zien behoorlijk jaloers en eiste onze plek op! Cutie, niet?

Op woensdag is trouwens ook het gastblog artikel van Helena online gekomen over Singapore. Hebben jullie ’t al gelezen?

WAKEY WAKEY!

Donderdag begon m’n werkdag vroeg. Te vroeg naar m’n zin.. Om zeven uur was ik namelijk al op de zaak. Zeven uur?! Yes, indeed.. Vroeg, vroeger, vroegst! Wakker worden was geen pretje en m’n gezicht zag eruit als een rozijntje, maar we hebben het weer overleefd! Het is trouwens niet dat ik dacht hey, laat ik eens uber vroeg beginnen! Nee, er was een kennissessie op m’n werk dat ik (in opdracht van..) georganiseerd had. Na redelijk bijgetrokken te zijn stapten om acht uur de eerste gasten binnen. Het ontbijt was heerlijk, de sessie verliep vlekkeloos en iedereen was tevreden. Dat maakt het vroeg opstaan ineens allemaal een tikkeltje minder erg!

’s Avonds ben ik nog “even” naar de kapper geweest. (Aan degene die mij volgen op Instagram en m’n Instastories donderdag hebben gezien, weten waar ik ’t over heb..) Ennnn hebben we ’s avonds heerlijk bij Soffree on fifty-four in Oud Beijerland gegeten!

soffree on fifty-four

VRIJDAG

Vrijdag was ik vrij! #heuujjj Na eerst m’n administratie gedaan te hebben, ben ik richting Lillith gefietst. Lillith is een onwijs leuk zaakje in de stad, waar ik helaas nog nooit eerder een hotspot artikel over heb geschreven, maar dat er binnenkort zeer zeker aan komt! Ik had hier afgesproken om te ontbijten en dat is wat we gedaan hebben. Ik heb hier onwijs lekkere pannenkoekjes gegeten met blauwe bessen en banaan, onder genot van een kopje verse muntthee. Heerlijk!

Lillith

Bij thuiskomst ben ik nog even aan de slag gegaan voor VYELLA.NL. Heb ik een recept online geplaatst met gamba’s en asperges en heb ik vervolgens m’n tas ingepakt. M’n zus, Niels en Katootje waren namelijk in Centerparcs en daar zijn wij naar toe gaan. Om heel eerlijk te zijn vond ik Centerparcs een beetje duf klinken, maar ik kan je vertellen dat ik genoten heb en het onwijs leuk was!

Jeanieke

Deze foto heb ik van m’n zus gemaakt en wilde ik even met jullie delen. Ze is van de voorkant beeldschoon, maar zo van de achterkant ook prachtig, niet?

Aangekomen in Centerparcs hebben we lekker rustig aangedaan en zijn we verloop van tijd in het zen-kader de sauna ingedoken!

Centerparcs Port-Zélande

ZATERDAG & ZONDAG

Waterpark center parcs de port zélande (aqua mundo) 

Zaterdag en zondag zijn we van het zwembad, naar het strand gehopt en weer terug naar het zwembad. Het was genieten geblazen en mijn vooroordeel over Centerparcs is compleet weg. Oké misschien niet compleet, want ik moet eerlijk toegeven dat ik het nog steeds écht iets vind voor families met kiddo’s, maar voor mn zus, Niels en kleine Katootje, snap ik ’t helemaal! Mark en ik zullen er met z’n tweetjes niet zo snel naar toe gaan, maar zo met z’n allen was genieten geblazen!

ijsjes

Na brood, kaas, gin-tonics, pannenkoeken en een hamburger, kan een ijsje er ook nog wel bij! #YOLO!

Zondagavond zijn we na het avondeten het hele eind teruggereden (Yes, 53 hele minuten!), hebben we heel burgerlijk de was gedaan en zijn op de bank geploft. Een weekend lang m’n nichtje entertainen, ontelbaar keren van de glijbaan gaan én ’s ochtends er weer vroeg uit omdat baby Kato weer wakker werd, is best vermoeiend!

Jeanieke & Kato

Tot volgende week!

Liefs,

Vyella

port-zélande

Dit zijn trouwens de schoentjes waar ik vorige week over vertelde én m’n awesome zilveren Moschino clutch! 

P.S. We hebben trouwens alweer een ander huis op ’t oog. Zo ben je verliefd op een loft en zo ben je verliefd op een super leuk huisje op een plek waar je nooit van had gedacht dat je er serieus over na dacht! We hebben aanstaande zaterdag een bezichtiging, spannendddd! Volgende week vertel ik je er meer over!

One Comment

  1. Pingback: LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #21 | VYELLA.NL • VYELLA.NL

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.