LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #19 | VYELLA.NL

LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #19 | VYELLA.NL

WEEKBLOG #19

Een dagje later dan ik in de planning had, maar weekblog #19 staat online! Ik lig namelijk ziek, zwak en misselijk in m’n bed. Nja, dat misselijk valt wel mee, maar vooral ernstig verkouden en gewoon ziek van de hooikoorts.. Het mag de pret niet drukken, want afgelopen week was weer veel te giga leuk om niet niet te delen! Lees je mee?

MAANDAG

Vorige week maandag was ik vrij! Vrij op een maandag? Yes, indeed! Mark en ik hadden namelijk een huisbezichtiging op de planning staan. Aangezien we om 12:00 uur een afspraak hadden. Het niet ideaal is om eerst ervoor en daarna erna nog te gaan werken én ik toch normaal gesproken op vrijdag vrij ben. Heb ik m’n vrije vrijdag ingeruild voor de maandag! Om 11:45 uur stonden wij paraat om de de buurt te verkennen. Na een rondje gelopen te hebben, zagen wij onszelf er al helemaal wonen, maarrr het huis zelf moest natuurlijk nog bezichtigd worden! Iets na twaalven kwam de makelaar aangelopen en deed de deur open zodat we naar boven konden.

BEZICHTIGING!

Aangekomen bij de woning belde de makelaar voor de zekerheid toch even aan. Op dit moment wonen er namelijk antikraak huurders in het pand. Ze wisten ervan, maar je weet maar nooit of er iemand thuis is. Na twee keer aangebeld te hebben, geen gehoor en was het de hoogste tijd om naar binnen te gaan. Althans, dat dachten we.. Zodra de makelaar de deur open draaide werd er naar ons geschreeuwd dat we er niet in mochten en dat we “op moesten rotten”. Oké nice, fijne binnenkomer! De makelaar schaamde zich dood en er kwam ongeveer stoom uit z’n oren! Nadat hij het kantoor gebeld heeft, werd er besloten om niet naar binnen te gaan. Dikke BUMMER, want daar ging m’n vrije dag..

Om het toch nog een beetje “goed” te maken, heeft de makelaar ons het dakterras laten zien en check wat een uitzicht!

We hebben inmiddels contact gehad met de makelaar en dinsdagmiddag kunnen we nog eens langs. Nu voor het echie, want er is ons gegarandeerd dat we écht naar binnen kunnen. Wordt vervolgd! Ik ben benieuwd!

Thuis ben ik nog druk aan de slag gegaan met een freelance opdracht en toen was het ineens al weer tijd om te gaan koken. Zoals ik vorige week vertelde hebben we m’n huis én keuken flink onder handen genomen. Een hoop spullen zijn op Marktplaats gezet. (Zoals bijvoorbeeld dit toffe bureaublad en deze leuke schoenen) maaarrr ook is een hoop in de container verdwenen én opnieuw aangevuld. Zo waren ook m’n messen broodnodig aan vervanging toe.

Nieuwe messen zijn mooi, nieuwe messen zijn ideaal, maar nieuwe messen zijn vooral ook scherp! Daar kwam ik maandagavond achter toen ik in de planning had een lekkere maaltijd op tafel te toveren. Beetje jammer, maar de schade valt gelukkig mee!

DINSDAG

Dinsdag was het weer tijd om af te reizen naar Axoft. Het fietsen gaat steeds soepeler en na eerst een keer of vijf en huisverhaal verteld te hebben, was het toch echt tijd om aan de slag te gaan!

Het was een drukke dag waarin ik flink gebikkeld heb, maar het is weer goedgekomen. Thuis aangekomen, was ik heel even vergeten dat Mark niet thuis zou eten en heb ik daarom maar een simpele salade gemaakt. Ik hou van koken én eten, maar koken voor jezelf is toch een stukje minder leuk, dan koken voor een ander!

Gelukkig was meneer Poes er om mij gezelschap te houden!

WOENSDAG

Ook woensdagochtend ben ik weer met een bloedgang naar Axoft gesjeesd. Het fietsen gaat met de dag soepeler en m’n conditie krijgt een boost! Niet dat m’n conditie slecht was, maar een fietsconditie is toch nét even anders dan een tennisconditie! Aangekomen op m’n werk ben ik aan de slag gegaan om vervolgens om twaalf uur de metro richting Zuidplein te nemen.

MARKETING EVENT IN AHOY!

In Ahoy vond namelijk een marketing event plaats waar ik voor uitgenodigd was. Het was een event vol marketing tips én tricks en onwijs veel leuke gadgets en give aways! Ik heb een hoop inspiratie opgedaan en zelfs nog een silent seminar bijgewoond. Hóé tof ziet dat er uit!

Woensdag is ook het artikel over een kookboek online gekomen. In het artikel over SOUQ – tafels vol mezze vertel ik je mijn eerlijke, ongezoute mening over het nieuwste kookboek van Nadia Zerouali en Marijn Tol!

SOUQ Nadia Zerouali en Merijn Tol

DONDERDAG

De nacht van woensdag op donderdag ben ik bij Mark blijven slapen en daardoor werd donderdagochtend m’n fietsconditie even extra op de proef gesteld. Normaal gesproken fiets ik langs de Kralingseplas en dan ben ik er praktisch al, maar aangezien Mark in West woont, werd het een tourtje Maasboulevard! Gelukkig scheen het zonnetje vollebak en daardoor móést ik onderweg een pitstop maken om een foto te maken van het prachtige uitzicht! Genieten toch?

IKEA

Donderdagavond had Mark bij thuiskomst al gekookt en zijn we vervolgens naar de Ikea afgereisd. Aangekomen bij de Ikea, bleek Ikea Delft 25 jaar te bestaan. Wisten wij veel? Het was een drukte van jawelste, maar daardoor ook reuze gezellig. Er waren verschillende foodies die kookdemo’s kwamen geven, dus we vielen met onze neus in de boter!

We kwamen met een doel en daardoor zijn we op den duur toch de zaak maar ingegaan. Er is dan weliswaar nog geen huis, maar een beetje inspiratie opdoen en keukens en badkamers vergelijken kan geen kwaad! We hebben een onwijs leuke keuken gespot en weten daardoor nu ook wat de combinatie die wij in gedachte hebben ongeveer kost!

IKEA DELFT 25 JAAR

VRIJDAG

Vrijdagochtend was een gevalletje “een beetje jammer!”. Normaal gesproken ben ik op vrijdag natuurlijk “vrij”, maar afgelopen vrijdag moest ik ook voor Axoft aan de slag. Ik werd wakker, schoof het gordijn opzij en kwam al snel tot de conclusie dat fietsen er vandaag even niet in zat. Het regende namelijk niet een klein beetje, maar het goot, het hoosde, het ging tekeer!

Na een kort douchebezoek, heb ik m’n kleding aangeschoten, make-upje opgesmeerd en wilde ik eigenlijk richting de tram gaan rennen… Totdat m’n lieve vriendje ineens zei “Vyel, ik breng je wel even!”. Hoe fijn en lief is dat! Hij zorgde er daardoor voor dat ik niet als een verzopen kat, maar als vrolijke Vyella op m’n werk verscheen!

Vrijdag is ook het artikel over NINE BAR online gekomen. In dit artikel vertel ik je over het heerlijke ontbijt wat ik daar at en waarom je écht eens naar NINE BAR toe moet!

nine bar rotterdam ontbijt

ZATERDAG

De nacht van vrijdag op zaterdag ben ik bij m’n zus in Oud Beijerland blijven slapen. M’n zus, Niels en Katootje zijn vorige maand namelijk verhuisd, waardoor ik ze net wat minder vaak zie. Aangezien ze een onwijs mooie logeerkamer hebben inclusief eigen badkamer, toilet en een heerlijk bed. Ben ik vrijdagavond daarom lekker blijven slapen.

KROELEN MET KATO!

Zaterdagochtend 08:15 schoot ik wakker van schattig gebrabbel. Het was m’n acht maanden oude nichtje die door m’n zus in m’n bed gedropt werd. Normaal is vroeg wakker worden niet m’n favoriete bezigheid, maar vroeg wakker gemaakt worden door je nichtje die wilt spelen, dat kan er wel mee door! We hebben met z’n tweetje lekker geknuffeld, gelezen en met knuffels gespeeld!

Na een lange douche zat de tante ochtend er alweer op en heb ik de bus teruggenomen naar Rotterdam. Daar ben ik compleet los gegaan op de markt en heb de nodige verschillende groenten, fruit en visjes ingeslagen! Ook heb ik deze leuke bananenplant gekocht! Ik heb iets met planten. Ik kan er geen genoeg van hebben, maar misschien moet ik na deze plant echt even stoppen, voordat m’n huiskamer er ineens uitziet als jungle #OEPSIE!

HOI KOORTS!

Thuis aangekomen ben ik toch nog maar even voor een uurtje m’n bed ingekropen. Niet omdat ik echt heel erg moe was, maar meer omdat ik zo’n onwijze last heb van m’n hooikoorts, dat ik er gewoon ziek van werd. Een pilletje en hooikoorts neusspray helpen wel, maar even liggen werkt toch als het beste medicijn!

Aan het einde van de middag ben ik de keuken ingedoken en heb ik twee overheerlijke recepten uitgewerkt met deze prachtige groene rakkers! De recepten komen binnenkort online!

ZONDAG

Zondag ging zoals the usual m’n wekker weer om half acht. Om half negen stond ik namelijk met m’n racket in m’n handen een singel te tennissen die ik won! Om elf uur ging ik de baan nog eens op voor een dubbel en toen zat m’n tennisdag er ineens alweer op! Natuurlijk ben ik nog naar m’n team blijven kijken, maar het gebeurt niet vaak dat je om half één al twee gewonnen tennispotten op zak hebt! De rest van de dag was genieten. Niet alleen van de tenniswedstrijden, maar ook van het zonnetje én natuurlijk van Feyenoord.

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik zero gezien heb van de voetbalwedstrijd en dat ik eerlijk niet zoveel met voetbal heb, maar als je naar de beelden op tv kijkt. Het geluk, de passie en het saamhorigheidsgevoel, ja daar krijgt toch iedereen kippenvel van?

Dit was weekblog #19 alweer voor deze week! Aankomend weekend ga ik een weekendje weg en daar vertel ik je uiteraard alles over in weekblog #20! Fijne week!

Liefs,

Vyella

One Comment

  1. Pingback: LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #20 | VYELLA.NL • VYELLA.NL

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.