JAPANS LUNCHEN OF DINEREN BIJ HOTSPOT TAKUMI DÜSSELDORF NETHERLAND IN ROTTERDAM!

JAPANS LUNCHEN OF DINEREN BIJ HOTSPOT TAKUMI DÜSSELDORF NETHERLAND IN ROTTERDAM!

TAKUMI DÜSSELDORF NETHERLANDS

Hou je van Japans eten? Ga dan zeker lunchen of dineren bij Takumi Düsseldorf Netherlands in Rotterdam!

Met een naam als Takumi Düsseldorf Netherlands kan het haast niet anders dat Takumi al een groot succes in Duitsland is. Maar sinds kort hoef je niet meer af te reizen naar onze Oosterburen om bij Takumi te eten, maar kan dit ook gewoon in Rotterdam!

Takumi Düsseldorf Netherlands

De eerste Takumi is door een Japanner in Düsseldorf opgericht om ramen in Europa bekend te maken. Ramen? Dit is een Japanse naam voor noedelsoep. Bij Takumi eet je niet zomaar noedelsoep, maar toevallig hélé lekkere!

RAMEN

Toen ik hoorde dat Takumi naar Rotterdam zou komen, moest ik daar natuurlijk naar toe! Je gaat naar Takumi voor de overheerlijke ramen, maar kunt er ook terecht voor andere lekkere hapjes. Wij gingen voor één ramen én verschillende hapjes om de kaart optimaal uit te proberen!

MENUKAART

Er staan ongeveer vijftien verschillende ramen op de kaart. Wij gingen voor de Tan Tan ramen, wat ik je écht aan kan raden. Verder wilde ik perse de Takoyaki bestellen! Dit zijn inktvisballetjes, waar ik onwijs benieuwd naar was! De Tan Tan ramen was lekker, maar de inktvisballetjes serieus Goddelijk! Ook gingen wij voor de Karaage (gefrituurde kip), Kip teriyaki en Japanse momo’s, waardoor wij eigenlijk een soort van Japanse tapas creëerden!

AANRADER: TAKOYAKI BALLETJES!

De Takoyaki balletjes waren précies zoals ik ze in gedachten had. De heerlijke smaak van inktvis. Lekker mals, niet te hard en niet te zacht, gewoon verrukkelijk! De Karaage was ook heerlijk en werd geserveerd met een citroentje en mayonaise.

Over het uiterlijk van de menukaart zelf zal ik, als graphic designer, maar niet al teveel zeggen, want dat was niet echt m’n ding, maar over over smaak valt tenslotte te twisten! De kaart is namelijk een placemat vol met foto’s. Persoonlijk vind ik dit een beetje oldschool, maar dit is vast super hip in Japan (ofzo..)

Takumi Düsseldorf Netherlands

HET INTERIEUR

Hoe totaal niet mooi ik de menukaart vind, zo mooi is het interieur en zo lekker is het eten. Het interieur van de zaak is namelijk prachtig en zeer verfijnd ingericht. Ook is het eten stuk voor stuk heerlijk en daarom raad ik je zeer zeker aan om eens bij Takumi Düsseldorf langs te gaan!

Takumi Düsseldorf Netherlands

OPENINGSTIJDEN + ADRES

Takumi is geopend van maandag tot en met donderdag van 11:30 tot 22:00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 22:30 en zondag van 12:00 tot 21:30.

 

TAKUMI DÜSSELDORF NETHERLANDS | WEST-KRUISKADE 9B | 3014 AJ ROTTERDAM

2 Comments

  1. Japans eten is echt mijn favoriet!!! Als we bij jullie zijn gaan we dat een keer doen!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.