HOTSPOT: I LOVE SLA – AMSTERDAM, UTRECHT, HAARLEM & DEN HAAG!

HOTSPOT: I LOVE SLA – AMSTERDAM, UTRECHT, HAARLEM & DEN HAAG!

I ♥ SLA

Onze prachtige hoofdstad is in het rijke bezit van maar liefst vijf SLA vestigingen. In Utrecht vind je er twee. In Haarlem één, maar dat je ook heerlijk bij SLA kunt lunchen of dineren in Den Haag, daar kwam ik twee weken geleden ineens achter!

Salade SLA

SALADE FREAK!

Zelf ben ik een groot SLA fan. Niet alleen omdat ik een echte salade freak ben, maar ook omdat je bij SLA salades kunt eten, zoals ik een salade het liefst eet. Een salade bestaat voor mij namelijk niet uit een hoopje sla met een beetje dressing. En dit hebben ze bij SLA ook goed begrepen. Bij SLA staan er namelijk heerlijke rijk gevulde en vooral gezonde salades op het menu met veel verschillende ingrediënten.

Ik ging voor de Kip Thai Sweet Chili salade met bladspinazie, rode rijst, vegetable pad thai met cashew, gestoomde broccoli, geroosterde zoete aardappel en koriander. Alsof er een Engeltje op je tong piest en nog gezond ook!

interieur SLA

STEL ZELF JE SALADE SAMEN

Ik kan je deze salade in ieder geval aanraden. Maar heb je zoiets van hey, dit klinkt lekker, maar ik ben eigenlijk niet zo’n fan van bladspinazie, rode rijst en koriander vind ik eigenlijk ook niks. Stel dan in zes stappen je eigen salade samen, want dat kan namelijk ook gewoon! Je kiest het blad, de dressing, de graan, zaad of peul, drie verschillende groenten, een eventuele extra premium en als laatste stap de topping.

De keuze is reuze! Dat je salade lekker wordt, dat is een ding dat zeker is!

AMSTERDAM – UTRECHT – HAARLEM – DEN HAAG

De vestigingen zijn stuk voor stuk stijlvol ingericht en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Interieur SLA

HET MENU

Je bestelt jouw salade, vegan veggie bowl, hummus, soepje, smoothie, sapje of gebakje aan de bar en het wordt a la minute voor je klaargemaakt! Je kunt dit als een nadeel zien, omdat je zelf naar de bar moet. Maar het grote voordeel is dat je bestelling super snel klaar is en je daardoor lekker snel kunt gaan genieten.

Bij SLA Den Haag at ik mijn maaltijd terplekke op, maar je kunt het ook meenemen. In de tijd dat ik op mijn dooie gemakje mijn heerlijke op zat te eten, kwamen er te pas en te oppas mensen binnen om af te halen. Ideaal dus als je geen zin hebt om te koken, maar toch iets gezonds wilt eten!

Salade SLA

Alle vestigingen zijn dagelijks geopend van 11:00 uur tot 21:00 uur. Waar je de vestigingen precies vindt, dat lees je hier!

Of ga thuis aan de slag!

One Comment

  1. Pingback: LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #18 | VYELLA.NL • VYELLA.NL

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.