HOTSPOT: 3034 GELUKKIG HEBBEN WE CROOS NOG!

HOTSPOT: 3034 GELUKKIG HEBBEN WE CROOS NOG!

“3034 ARMER DAN CROOSWIJK KAN NIET”

Afgelopen dinsdag stond er een artikel in het Algemeen Dagblad met de titel 3034 armer dan Crooswijk kan niet”. Dat de meningen hier over verdeeld zijn is wel duidelijk! Ik zelf kijk vanaf mijn balkon uit op een hele rij nieuwbouwhuizen. Vanaf de woonkamer op een stuk braakliggend terrein waar binnenkort de bouw van prachtige gezinswoningen van start gaat.

Dat Crooswijk de armste wijk van Nederland zou zijn is in Crooswijk zelf in ieder geval niks van te merken. Ik zou Crooswijk eerder omschrijven als dé opkomende wijk van Rotterdam, vol jonge gezinnen én in het rijke bezit van een onwijs leuk lunchrestaurant genaamd CROOS. Onder het motto “Gezellig met je kroost naar CROOS” strijkt hip Rotterdam dagelijks neer in dit sfeervolle woonkamer lunchrestaurant. Voor zowel een goed gezette kop koffie met wat lekkers, een uitgebreid ontbijt, lekkere lunch of een goed gevulde borrelplank ben je bij CROOS aan het goede adres.

Mocht het zonnetje schijnen en je bent neergestreken op het terras van CROOS, neem dan zeer zeker ook binnen een kijkje. CROOS ziet er van buiten misschien uit als een klein cosy restaurantje, maar binnen zul je je ogen uit kijken!

Dineren bij CROOS gaat helaas niet, maar wat niet is, kan hopelijk nog komen!

CROOS | Exercitiestraat 2 | 3034 RA | Rotterdam

2 Comments

  1. Dat is bij ons om de hoek! Zeer zeker de moeite waard en ik ben het zeker met je mening over Crooswijk eens. Crooswijk arm? Niks van te merken!

  2. Pingback: CROOS ROTTERDAM BESTAAT 1 JAAR! • VYELLA.NL

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.