GASTBLOGGER KIKI VERTELT JE OVER.. MONTENEGRO!

GASTBLOGGER KIKI VERTELT JE OVER.. MONTENEGRO!

KIKI IN MONTENEGRO

VYELLA.NL is een blog vol wereldse recepten, traveltips, interieur, hotspots en fashioninfo! Natuurlijk doe ik mijn best om jullie zo goed mogelijk te voorzien van de nodige tips, maar reis- en hotspots verhalen van anderen zijn ook weleens leuk! Daarom is deze week Kiki aan het woord en vertelt je graag over haar zomervakantie naar… Montenegro!

Voor haar werk reist Kiki de wereld rond. Van Londen naar Rome en door naar Ibiza. Al eerder schreef ze gastblogs voor VYELLA.NL over haar stedentrips naar Barcelona én Parijs en vandaag is Montenegro aan de beurt! 

Vraag een gemiddelde Nederlander of zij ooit in Montenegro zijn geweest en hun antwoord zal geheid ‘nee’ zijn. Ondanks de historische stadjes, de mooie natuur, de heerlijke zee en de prachtige stranden is Montenegro een onontdekte parel. Veel mensen denken bij Montenegro nog aan de minder leuke tijden in de Balkan, maar Montenegro is al sinds 2006 onafhankelijk en daarom helemaal klaar voor toeristen!

Montenegro Kiki Multem waarschijntdezonwel.nl vyella.nl

Summer in Montenegro

Vorige maand ging ik op zomervakantie naar Montenegro. Vanaf nu is Montenegro voor mij echt een ultiem vakantieland om te genieten van zon, zee en rust. Je kunt rustig relaxen aan het zwembad, genieten op het strand of de oude stadjes afstruinen en genieten van de natuur.

Hoe kwam je bij Montenegro? “Ik hou van warmte, maar het moet van mij niet té zijn. Ik ontdekte daarom de website waarschijntdezonwel.nl  waar je een minimale en maximale gewenste temperatuur in kunt vullen. Ideaal, want zo weet je zeker dat je de warmte kunt handelen én ontdek je ineens landen waar je zelf niet zo snel aan zou denken. Toen ik dit invulde stond Montenegro in de lijst en had ik zoiets van why not?!”

Montenegro Kiki Multem waarschijntdezonwel.nl vyella.nl Montenegro Kiki Multem waarschijntdezonwel.nl vyella.nl

Cats of Kotor

Als je twee must visits zou moeten noemen, wat zouden dat dan zijn? “Pfoe lastig. Montenegro heeft zoveel moois te bieden! Als ik toch moet kiezen zouden dat Kotor en Our Lady of the Rocks zijn. De derde dag maakten we namelijk een uitstapje naar Kotor. De oude stad van Kotor heeft de meest leuke steegjes met horeca en boetiekjes en vooral heel veel katten. Ik ben echt een kattenliefhebber dus mijn geluk kon niet op in Kotor. De bewoners verzorgen de katten met veel liefde en zo zie je op ieder pleintje wel een aantal katten genieten in de zon. Vervolgens gingen we met de boot naar het eiland Our lady of the rocks, dit is een klein eiland in de baai van Kotor met een prachtig kerkje.

Montenegro Kiki Multem waarschijntdezonwel.nl vyella.nl Montenegro Kiki Multem waarschijntdezonwel.nl vyella.nl

Aanraders!

“Montenegro is misschien niet direct het eerste land waar je aan denkt bij een zomervakantie, maar ik was opslag verliefd. Het heeft een prachtige natuur, een mooie kust met een heldere blauwe zee en de locals zijn super vriendelijk! Wij verbleven in een all inclusive hotel in Budva. Dit all inclusive hotel ligt direct aan de zee en is voorzien van drie zwembaden en verschillende sportvelden. Voor mijn werk reis ik heel veel. Ik zit daarom heel veel in het vliegtuig en kom vaak in drukke steden terecht. Vanuit Amsterdam is het nog geen drie uur vliegen naar Montenegro waardoor je er binnen mum van tijd bent. De combinatie van de natuur en temperatuur, het strand, de bezienswaardigheden, het heerlijke hotel én de drie uurtjes vliegen, maken bij elkaar dat ik Montenegro aan iedereen aan zou raden als ultieme zomervakantiebestemming!”

Montenegro Kiki Multem waarschijntdezonwel.nl vyella.nl
In dit artikel vertelt Kiki haar eigen persoonlijke mening. Jouw eigen mening zou daarom af kunnen wijken.
Staat er een mooie reis, citytrip of vakantie op de planning? Of woon jij in (de buurt van) een stad die in het rijke bezit is van onwijs leuke hotspots? Én lijkt het jou ook nog eens leuk om voor VYELLA.NL te gastbloggen? Stuur dan snel een mailtje en vertel mij waarover jij graag zou willen schrijven!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.