GASTBLOGGEN VOOR VYELLA.NL? | TRAVEL & HOTSPOT

GASTBLOGGEN VOOR VYELLA.NL? | TRAVEL & HOTSPOT

GASTBLOGGEN?

Heb je een passie voor schrijven en fotograferen? Hou je van reizen en het ontdekken van nieuwe hotspots? Én lijkt het jou ook nog eens leuk om voor VYELLA.NL te gastbloggen? Stuur dan een mailtje naar info@vyella.nl

Voor VYELLA.NL ben ik op zoek naar goede gastbloggers die graag hun verhaal met de wereld willen delen. Mocht je zelf een blog hebben en lijkt het jou leuk om in de virtuele pen te klimmen, dan ben je welkom. Heb je geen blog, maar ben je een echte schrijver en lijkt het jou leuk om jouw hotspot en/of travel verhalen op VYELLA.NL te delen? Ook dan ben je meer dan welkom!

GASTBLOGGEN

Gastbloggen gastbloggers gezocht

WAAR BEN IK PRECIES NAAR OP ZOEK?

REIZIGERS & VAKANTIEGANGERS MET EEN PASSIE VOOR SCHRIJVEN ÉN FOTOGRAFEREN

 • Heb je pasgeleden een bijzonde reis gemaakt, of een onwijs leuke vakantie waar je graag over zou willen vertellen én ben je in het rijke bezit van een stel mooie foto’s? Laat hieronder een reactie achter of stuur een mailtje naar info@vyella.nl
 • Ga je binnenkort op reis en is deze reis meer dan de moeite waard om over te schrijven? Stuur dan een mailtje of laat een reactie achter.
 • Maarrr Nederland en België zijn ook in het rijke bezit van hele mooie steden! Ben je daarom pasgeleden een weekendje weggeweest naar een prachtige Nederlandse of Belgische stad, of woon je zelf in of dichtbij een stad die behoort tot de lijst traveltips? Stuur me dan vooral óók een mailtje of laat een reactie achter!

HOTSPOTTERS MET EEN PASSIE VOOR SCHRIJVEN ÉN FOTOGRAFEREN

 • Op VYELLA.NL ben ik continu op zoek naar de leukste hotspots! Ik woon zelf in Rotterdam, dus hier heb ik de nodige hotspots al ontdekt. Woon jij zelf ook in Rotterdam en mis je nog een hotspot in mijn lijst? Én hou je van schrijven? Én en en: heb je hier ook een stel mooie foto’s van die je graag met anderen op VYELLA.NL wilt delen? Laat hieronder een reactie achter of stuur me een mailtje!
 • Woon je in een andere prachtige Nederlandse of Belgische stad, waar een aantal hele leuke hotspots te vinden zijn waar je graag wat over wilt vertellen op VYELLA.NL. Én ben je in het bezit van een stel prachtige foto’s? Laat hieronder een reactie achter of stuur me een mailtje! 

Heb je zoiets van hey, je schrijft op VYELLA.NL toch ook over food, lifestyle en fashion, maar die onderwerpen zie ik hier helemaal niet terugkomen. Dat klopt inderdaad helemaal! Ik ben altijd in voor goede ideeën, dus mocht je een goed idee hebben, dan kun je hier, yes indeed je kunt het al raden, altijd over mailen! 

Ik ben benieuwd naar jullie goede ideeën, hotspots en traveltips, dus kom maar op!!

Liefs,

Vyella

8 Comments

 1. Pingback: GASTBLOGGER KIKI VERTELT JE ALLES OVER.. PARIJS! • VYELLA.NL

 2. Pingback: GASTBLOGGER DANIËLLE VERTELT JE ALLES OVER.. ZUID-AFRIKA! • VYELLA.NL

 3. Pingback: GASTBLOGGER GRACE VERTELT JE ALLES OVER.. MIDDELBURG! • VYELLA.NL

 4. Pingback: GASTBLOGGER HELENA VERTELT JE ALLES OVER.. SINGAPORE! • VYELLA.NL

 5. Pingback: GASTBLOGGER KIKI VERTELT JE ALLES OVER.. BARCELONA! • VYELLA.NL

 6. Pingback: LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #21 | VYELLA.NL • VYELLA.NL

 7. Wat leuk dat je gastbloggers zoekt. Ik wil graag rezien, foods in het restaurant proeven en hotspot ontdekken doen. Dat lijkt erg leuk om te doen. succes met zoeken

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.