Lancering Online Jungle inclusief textielposter van Fotocadeau.nl

Lancering Online Jungle inclusief textielposter van Fotocadeau.nl

De regelmatige VYELLA.NL bezoeker zal het vast opgevallen zijn. Het is angstvallig stil op de blog. Dit alles heeft een reden. Naast dat ik deze blog heb, run ik ook een online marketing bedrijf. Dit laatste begon als een vriendendienstje met een paar losse klussen en is uiteindelijk uitgegroeid tot m’n eigen onderneming.

Aangezien ik bij de Kvk ingeschreven stond onder de naam VIA VYELLA en het steeds beter en beter gaat, werd het de hoogste tijd voor een rebranding. Hier ben ik dan ook het afgelopen halfjaar druk mee bezig geweest. Als ik het doe, doe ik het graag goed en daarom is er niet alleen een nieuwe huisstijl ontworpen, een nieuwe website online verschenen, maar ook een nieuwe bedrijfsnaam.

Vorige week vond het lanceringsfeestje plaats, waar onder het genot van de nodige hapjes en drankjes Online Jungle gepresenteerd werd. Want dat is namelijk de nieuwe naam van m’n bedrijf!

Textielposter

Vlak voor m’n lancering werd ik gecontacteerd door Fotocadeau.nl. Dit is een site waar je online een foto cadeau op maat kunt bestellen. Na een kijkje genomen te hebben op hun website had ik zoiets van ‘hoe tof zou het zijn om m’n nieuwe logo giga groot af te laten drukken op een schoolplaat.’ Zo gezegd, zo gedaan en zie hier het resultaat! Deze plaat was niet alleen een eye catcher voor m’n lanceringfeestje, maar ik kan ‘m in de toekomst ook gebruiken om mee te nemen tijdens cursussen en trainingen op locatie.

Fotocadeau

Ik heb er specifiek voor gekozen om m’n logo erop af te laten drukken, maar zoals de naam ‘Fotocadeau’ al zegt, is een foto uiteraard ook mogelijk. De poster die ik besteld heb, is 90 x 120cm en valt daardoor goed op.
Mocht je ‘m liever groter of kleiner willen, dan is dat ook mogelijk. De standaard formaten van een fotocollage op canvas variëren namelijk van 30 x 30 cm tot en met 120 x 80 cm en eigen formaat kiezen is eventueel ook nog mogelijk.

En mocht je je afvragen wat de kwaliteit is? Nou die is top! De poster die ik besteld heb is op textiel gedrukt en voorzien van houten latjes aan de boven- en onderkant. Hierdoor is de kwaliteit goed en de poster ook nog eens handig op te hangen.

Korting!

En last but not least! Als jij vóór 9 mei een textielposter besteld met de code TXP40, dan ontvang je niet alleen 40% korting, maar kun je je moeder er ook nog eens optijd mee verrassen met moederdag!

Dit artikel bevat een product dat ik toegestuurd heb gekregen van Fotocadeau.nl. Desalniettemin lees je in dit artikel mijn persoonlijke ongezouten en eerlijke mening.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.