DE BESTE BURGER VAN NEDERLAND EET JE BIJ SOFFREE!

DE BESTE BURGER VAN NEDERLAND EET JE BIJ SOFFREE!

DE FINEST BURGER KOMT UIT OUD BEIJERLAND

Dat je bij Soffree on fifty-four de aller lekkerste hamburger van Nederland kunt eten, dat wist ik natuurlijk al lang! Maar dat de Beijerlands beroemde BZN (Burger Zonder Naam) nu dan toch ook écht benoemd is tot beste burger van Nederland door Horecava, vind ik toch wel een partijtje heel erg tof!

DE BESTE BURGER VAN NEDERLAND EET JE BIJ SOFFREE!

Het is inmiddels alweer meer dan 1,5 jaar geleden dat ik door Dennie, de eigenaar van Soffree on fifty-four, gebeld werd. “Vyel, heb je zin/tijd om binnenkort eens ergens wat te gaan drinken? Want ik wil je iets vertellen en wat vragen!”. Een aantal dagen later spraken wij af en vertelde hij zijn Soffree on fifty-four plannen en vroeg mij of ik hem, samen met een kok die ik toen nog niet kende, zou willen helpen. Gelijk had ik zoiets van wów wat een eer en wat extreem tof! Ik ken Dennie al jaren en het horecabloed stroomt letterlijk door zijn aderen. Daar bovenop nog eens een flinke dosis enthousiasme, wilskracht en de juiste producten, kon het niet anders dat Soffree een groot succes zou gaan worden en daarom zei ik ja!

DE BESTE BURGER VAN NEDERLAND EET JE BIJ SOFFREE!  DE BESTE BURGER VAN NEDERLAND EET JE BIJ SOFFREE!

OPENING SOFFREE ON FIFTY-FOUR

Na heel wat geklus en verbouw opende Soffree oktober 2015 zijn deuren. Dennie was in het begin nog wat voorzichtig “Ik kan je geen vaste uren beloven, je weet maar nooit! Misschien wordt het helemaal niet druk?!”. Hij had het nog niet uitgesproken en het ging van start. Het lijkt wel of het stoplicht op de Oostdijk op groen is gegaan en nooit meer op rood is gesprongen.

Het restaurant ziet eruit als een extreem gezellige woonkamer en er is slechts plek voor 26 personen. Zo nu en dan kan er wel wat geschoven worden zodat er een mannetje of 32 geplaceerd kan worden. Heel veel meer is een mission impossible. Dit kun je als een nadeel zien, maar heeft juist zo z’n charmes.

Afgelopen juni werkte ik mijn laatste werkdag bij Soffree omdat ik mijn eigen droom achterna wilde gaan, maar mijn horecahart zal altijd blijven kloppen. Toen ik daarom het nieuws hoorde dat juist Soffree on fifty-four de Horecava hamburgerprijs gewonnen heeft, moest ik haast een traantje wegpinken.

DE BESTE BURGER VAN NEDERLAND EET JE BIJ SOFFREE!  DE BESTE BURGER VAN NEDERLAND EET JE BIJ SOFFREE!

“EEN TRAANTJE WEGPINKEN OM EEN HAMBURGERPRIJS?”

Yes, inderdaad! Niet zozeer om de hamburgerprijs zelf, maar meer omdat als er iemand in Nederland is die horeca uitstraalt, gasten op hun gemak stelt, zijn droom na heeft gejaagd, streeft naar perfectie, dan is het Dennie wel. En precies daarom gun ik hem deze prijs zó extreem erg!

Maaarrrr laten we de koks Jan, Pim en Lizzy, in de bediening Sabine en Martijn en alle afwassers niet vergeten! Ik ben trots op jullie allemaal, want hey er zijn maar weinig mensen die kunnen zeggen dat zij bij het aller leukste restaurant van Nederland werken, die ook nog eens de aller lekkerste burger serveert. Okey, dat “Aller leukste restaurant van Nederland”, daar zijn ze misschien niet tot benoemd. Maar Horeca Nederland, pas op voor Soffree on fifty-four, want het zal mij niks verbazen dat zij er ook nog met die prijs vandoor gaan!

MENUKAART

Bij Soffree on fifty-four kun je trouwens ook andere hele lekkere dingen eten! Ben je benieuwd naar de menukaart? Ook kun je één keer per maand bij Soffree on fifty-four op zondagochtend ontbijten. Houd hiervoor de Facebook pagina in de gaten.

DE BESTE BURGER VAN NEDERLAND EET JE BIJ SOFFREE!  DE BESTE BURGER VAN NEDERLAND EET JE BIJ SOFFREE!

SOFFREE ON FIFTY-FOUR | OOSTDIJK 54 | 3261 KH OUD BEIJERLAND
 0186 840 978 | WWW.SOFFREE.NL 

Ik raad je aan om van te voren even te reserveren. Je kunt dit super easypeasy doen door op deze link te klikken!

OPENINGSTIJDEN:
WOENSDAG & DONDERDAG VAN 11:00 TOT 22:00 UUR
VRIJDAG & ZATERDAG VAN 11:00 TOT 01:00 UUR
ZONDAG VAN 14:00 TOT 22:00 UUR.

3 Comments

  1. Pingback: WORKWORKWORKWORKWORK WEEKBLOG #08 | VYELLA.NL • VYELLA.NL

  2. Pingback: IK HEB EEN BAAN! WEEKBLOG #10 | VYELLA.NL • VYELLA.NL

  3. Pingback: LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #20 | VYELLA.NL • VYELLA.NL

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.