CLUB VERS – DEN HAAG

CLUB VERS – DEN HAAG

CLUB VERS – DEN HAAG

Pasgeleden schreef ik al een stuk over Hug The Tea en SLA in Den Haag, maar nu dus ook over Club Vers!

Enige tijd geleden was ik in Den Haag en ontdekte ik deze super leuke hippe tent of uhh club! Club vers bevindt zich op steenworp afstand van Den Haag Holland Spoor en is in het rijke bezit van een menukaart die het bijna onmogelijk maakt om te beslissen!

DINEREN BIJ CLUB VERS

Ik was met een super gezellige groep meiden en daarom hebben wij praktisch (bijna) alles uitgeprobeerd! Van gegrilde gamba spiesjes tot heerlijke springrolls met een pindadip. Van een portie bieterballen (ja je leest het goed, bitterballen gemaakt van biet!) tot een portie té lekkere halloumi frietjes mét tzatziki. Het was stuk voor stuk heerlijk en genieten geblazen!

VERSE COCKTAILS

Dit alles onder het genot van een Virgin frozen Raspberry Mojito! Virgin? Yes indeed! Ik was met de auto, maar je kunt er bij Club Vers ook vól voor gaan door er eentje te bestellen mét Havanna Club Rum of gaan voor Piña Colada, Mimosa, goed glas wijn of biertje van de fles. (Of gewoon voor een frisje).

 

DINEREN

Wij besloten om voor de sharing dishes te gaan, maar er staan ook heel wat non-sharing dishes op de kaart die je niet hoeft te delen ;). Zo staat er ook nog een Spicy Yellow Thai Curry op de kaart, waar ik stiekem zelf ook extreem benieuwd naar ben. Een burger van shiitake of portobello. Een pizzetta met gegrilde tonijn én fish en chips.

LUNCHEN

Wij waren er om te genieten van de dinerkaart, maar buiten dat ik nog eens terug móét voor de Spicy Yellow Thai Curry, moet ik ook nog eens ’s middags langs. Bij Club Vers kun je namelijk niet alleen terecht voor diner, maar ook voor lunch! Lunchen met en sandwich ei en avocado, pita gyros of een veggie burger, ga zo maar door!

ONTBIJT

Om het over de ontbijtkaart nog niet eens te hebben! Een roze smoothiebowl, kokosyoghurt bowl, Msemmen (Marokkaanse pannenkoekjes) of een spinaziewafel met gerookte zalm. Daar loopt het water je toch van in de mond?

CLUB VERS FAN!

Dit hele stuk klinkt misschien als een commercieel verkoop praatje. Maar mensen, geloof mij, ik ben gewoon écht hotel de botel van Club Vers en compleet fan!

CLUB VERS | STATIONSWEG 136A | 2515 BS DEN HAAG
OPENINGSTIJDEN: ZONDAG T/M DONDERDAG VAN 09:00 TOT 21:00.
ZATERDAG & ZONDAG VAN 09:00 TOT 22:00 UUR. 

Dit artikel bevat mijn eigen eerlijke ongezouten mening en kan afwijken van iemand anders mening.

10 Comments

  1. De naam Vers doet natuurlijk al goed! De gerechten zien er allemaal heerlijk uit. Ik vind het hele share principe altijd erg leuk. het is dat dit restaurant niet in de buurt is, anders was ik er zeker heen gegaan.

  2. Het ziet er heerlijk uit. Mocht ik eens in de buurt van Den Haag zijn dan ga ik er eens wat proeven. Vooral naar de bieterballen ben ik benieuwd!

  3. Dat jij daar fan van bent, kan ik me helemaal voorstellen. Dank je voor je enthousiaste verslag. Als ik in de buurt ben, ga ik er zeker naartoe. De presentatie, de inrichting en jouw verslag van smaken maken het te interessant om het niet te doen. Ik ga vandaag nog familie in Den Haag bellen dat het tijd wordt voor een reunietje 😉

  4. Dat klinkt erg goed! Ik kom bijna nooit in Den Haag, maar ik probeer dit adres te onthouden voor de volgende keer!

  5. Ik krijg trek van deze post! En wat een leuke naam zeg: club vers. Dat spreekt meteen al aan.

  6. Wat een leuke en enthousiast artikel! Het ziet er ook allemaal heerlijk uit.

  7. Wat een toffe zaak zeg. Ik ga hier binnenkort eens een kijkje nemen!

  8. Het ziet er prachtig uit! Ik kom regelmatig in DH maar ben hier nog niet geweest.

  9. Heerlijke foto’s! Binnenkort naar Den Haag met man dus denk wel dat ik hier even een kijkje ga nemen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.