SPIJTIG, MAAR WAAR: VYELLA.NL STOPT..

SPIJTIG, MAAR WAAR: VYELLA.NL STOPT..

MET DRIE KEER PER WEEK BLOGGEN!

Pfoe! Begon je je al zorgen te maken? No worries! Natuuuuuurlijk stopt VYELLA.NL niet helemaal! Maar wel met het drie keer per week bloggen! 

Na een jaar lang (minstens) drie artikelen per week te posten, is het nu de hoogste tijd voor vakantie! Dit betekent uiteraard niet dat het de hele zomer stil blijft op VYELLA.NL, maar wel dat het iets rustiger wordt.

Wat verandert er dan?

De komende zes weken lees je géén weekblogs op VYELLA.NL. De nieuwste weekblog kun je daarom op 11 september verwachten. Tussendoor komen er wel gewoon nieuwe artikelen en updates online, dus het is niet zo dat je helemaal niks meer van mij hoort!

Waarom?

Ik heb deze keuze níét gemaakt omdat ik VYELLA.NL niet leuk meer vind, want ik heb een passie voor schrijven en vind het onwijs leuk om te doen. “Maar waarom heb je de keuze dan wel gemaakt?”. Nou, dat zal ik je haarfijn uitleggen! Zodra ik thuis kom van werk, zet ik eerst een overheerlijke maaltijd op tafel om vervolgens achter m’n Macbookje te kruipen. Om een lang verhaal kort te maken: Ik spendeer het grootste deel van mijn vrije avonden aan VYELLA.NL..

En dat wil je niet meer?

Natuurlijk wel. Ik hou ervan, maar Mark en ik hebben vandaag de sleutel van ons eerste echte eigen huis gekregen. De behoorlijke hoeveelheid uren die ik normaal gesproken aan VYELLA.NL besteed, moeten er nu voor gaan zorgen dat ons huis een heus paleisje wordt!

Huisupdates

Omdat ik jullie de afgelopen tijd flink op de hoogte heb gehouden wat betreft het huis, blijf ik jullie uiteraard op de hoogte houden. Dit ga ik niet doen met ellenlange lappen tekst, maar met korte verhalen voorzien van de nodige foto’s!

Vanaf 11 september ben ik weer helemaal back on track!

Fijne vakantie allemaal!

Liefs,

Vyella

P.S. Kun je zolang niet wachten? Met deze heerlijke recepten, reisverhalen, hotspots en fashiontips kom jij de zomer vast wel door!

16 Comments

 1. Proficiat Vyella! 😉
  knuffel uit Antwerpen

 2. Ik schrok al! Gelukkig stop je niet, dat zou echt een gemis zijn. Heel veel succes met de verhuizing!

 3. Fijne tijd, komende weken Vyella en vriend! Geniet van vakantie en verhuizing!

 4. Annemieke

  Gefeliciteerd met jullie eigen huis, geweldig weer naar je eigen dorp!! Heel veel succes en fun met het klussen!!!!!!!!

 5. Jopie de Vlaming

  Gefeliciteerd met jullie woning. Heel veel succes en plezier met het klussen.
  Ik zie uit naar je verdere verhalen en foto’s.

 6. Succes met klussen!

 7. succes met klussen en een fijne blogvakantie!

 8. Nicolette Wurtz

  Heel veel geluk en plezier in jullie paleisje !!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.