BIO BODEGA | (H)EERLIJK ONTBIJTEN & LUNCHEN!

BIO BODEGA | (H)EERLIJK ONTBIJTEN & LUNCHEN!

Bio Bodega heeft haar deuren helaas moeten sluiten.

BIO BODEGA

Vlak achter het Rotterdamse Centraal station bevindt zich aan de Proveniersstraat een onwijs leuk zaakje, genaamd Bio Bodega!

Bio Bodega is een mini supermarktje en lunchroom in één! Met een biologisch mini supermarktje bedoel ik niet zomaar een supermarkt zoals je gewend bent, maar een onwijs leuk klein supermarktje waar je nét even andere producten kunt halen dan anders!

BIOLOGISCHE PRODUCTEN

Claudia Nagaro, de eigenaresse van Bio Bodega, komt uit Peru en is de gezelligheid zelve. Zij vindt het belangrijk dat voeding niet alleen lekker is, maar ook gezond. Met passie en plezier bereidt zij, samen met haar collega’s, daarom de lekkerste en gezondste gerechten. Er wordt voornamelijk gewerkt met biologische producten en ook het liefst met producten uit de omgeving Rotterdam. Zo komt het brood bijvoorbeeld bij Jeroen Bakt Brood vandaan.

DE KAART

De kaart is niet immens, maar de gerechten die erop staan zijn stuk voor stuk heerlijk! Zo kun je er terecht voor overheerlijke salades, maar ook voor soepen, quiches, borden vol hapjes, verschillende sandwiches en zoete lekkernijen. Verder worden er vers gemaakte sapjes en smoothies geschonken, koffies en verschillende theeën.

“Bio Bodega is niet alleen een mini supermarkt en lunchroom, maar een complete beleving.”

DE SFEER

Bio Bodega is niet alleen een mini supermarkt en lunchroom, maar een complete beleving. Van het begin tot het eind word je vriendelijk geholpen en in de watten gelegd. De sfeer is ontspannen en daardoor laagdrempelig. Zodra je binnenkomt zie je een goed gevulde vitrine vol met heerlijke verschillende gerechten en taarten. De meeste gerechten zijn vegetarisch én plantaardig. Door te lunchen, ontbijten of een taartje te eten bij Bio Bodega, ben je eigenlijk dus súper gezond bezig! ; -)

MINISUPERMARKTJE

Achterin de lunchroom vind je het minisupermarkt gedeelte. Je vindt hier verschillende soorten thee, koekjes, pasta’s, chocolades, sappen, granola, ga zo maar door. Dit alles is voornamelijk fairtrade én biologisch!

DE TUIN

Sinds deze zomer kun je ook in de achtertuin van Bio Bodega terecht! Zodra je hier plaatsneemt heb je helemaal niet meer het idee dat je in Rotterdam bent en dat notabene achter Centraal Station. Het is er rustig, fijn en door de goed geplaatste zonneschermen ook nog eens goed uit te houden in het zonnetje!

Zowel Bio Bodega als de tuin zijn allebei sfeervol ingericht en je kunt zien dat er goed over na is gedacht.

Lees ook: LEUKE TIPS VOOR EEN DAG + NACHT IN ROTTERDAM

DELIVEROO

Je kunt bij Bio Bodega dus terecht om gezellig in het restaurant zelf of in de tuin te eten, maar je kunt er eventueel ook afhalen of zelf bestellen via Deliveroo!

Al deze punten bij elkaar opgeteld kan ik alleen maar concluderen dat Bio Bodega een echte hotspot is en een walhalla voor iedere foodliefhebber. Ga er daarom zeker eens langs!

AANRADER: Ik kan je de ontbijtbowl met amandelmelk, blauwe bessen, hennepzaad, lijnzaad, boekweit en haver trouwens aanraden. Heerlijk!

OPENINGSTIJDEN: DINSDAG TOT EN MET VRIJDAG VAN 08:00 TOT 16:00 UUR. ZATERDAG VAN 10:00 TOT 17:00 UUR EN ZONDAG VAN 12:00 TOT 17:00 UUR.

BIO BODEGA | PROVENIERSSTRAAT 36A | 3033 CK ROTTERDAM

Lees ook: TOP 5: HOTSPOTS IN DE BUURT VAN ROTTERDAM CS!

11 Comments

  1. Nou, dit lijkt me beslist de moeite waard inderdaad. En wat een grappige combinatie dat er ook een mini supermarkt in zit!

  2. Nou ik had al honger. Maar nu helemaal. Ziet er lekker uit allemaal.

  3. Oehhh dit ziet er heel goed uit. En handig dat t vlakbij centraal station ligt. Deze ga ik zeker onthouden

  4. Oh dat ziet er goed uit! Daar wil ik weleens heen hoor!

  5. Ziet er goed uit! Deze ga ik onthouden 🙂

  6. die broodjes zien er echt heerlijk uit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.