BADMODE TRENDS SS17! – I NEED VITAMIN SEA

BADMODE TRENDS SS17! – I NEED VITAMIN SEA

BEACH PLEASE!

De astronomische lente is begonnen. Het zonnetje doet flink zijn best en wat is de lucht prachtig hè! Dit alles kan maar één ding betekenen: DE ZOMER IS IN AANTOCHT! Op het strand liggen is misschien nog wat fris, maar de tijd vliegt. Voordat je er erg in hebt, is het ineens zo ver! Speciaal voor jullie ben ik daarom op zoek gegaan naar de mooiste, leukste en meest trendy badmode, zodat jij helemaal de blits kunt maken op het strand! 

BADMODE DAMES

Ik ben zelf groot fan van alles wat met de zomer te maken heeft en wist begin dit jaar al een mooie bikini te scoren uit de Anna Nooshin x Hunkemöller collectie. Maar zoals een wijze zin luidt “Een vrouw heeft nooit te veel bikini’s” ben ik met met volle enthousiasme aan het online shoppen geslagen en ik ben me een partijtje toffe bikini’s tegen gekomen! Ik ben de beroerdste niet en heb daarom speciaal voor jullie mijn favoriete badmode 2017 op een rijtje gezet.

Badmode trends ss17 hunkemoller

Wauwie, zó mooi! Als ik zelf niet zo’n bleek huidje had gehad, dan was ik sowieso voor de zeegroene bikini gegaan op de tweede afbeelding. Maar ook ben ik helemaal verliefd op de bikini op afbeelding één en drie. Waar zouden jullie voor gaan? Voor blauw of wit?

BADPAKKEN

Badmode trends ss17 hunkemoller

Badpakken zijn dit jaar ook gewoon weer helemaal in! Het klassiek zwarte badpak op de derde afbeelding is altijd een goed idee om aan te trekken. Maar twijfel je nog of je dit jaar voor een bikini of badpak gaat, ga dan voor het badpak op de eerste afbeelding! Zo draag je een badpak, maar blijf je toch nog een beetje het gevoel hebben alsof je een bikini aan hebt. Het voordeel van de bikini op de twee afbeelding is trouwens dat het broekje wat hoger is en de onderkant van het bovenstukje ook wat langer. Zo draag je toch een bikini, maar ben je net iets minder bloot!

I NEED VITAMIN SEA!

Badmode trends ss17 hunkemoller

Hóé leuk zijn de schelpjes op de eerste bikini! Voor de mensen onder ons met veel pigment, deze onwijs mooie bikini is er ook in het oranje/roze! Ik ben daar stiekem een beetje jaloers op, want hoe mooi is het als je flink bruin geworden bent en een oranje/roze bikini aan hebt! Ik hou het in dit geval maar gewoon bij een blauwe bikini, ook prachtig, niet?

De zwarte bikini ben ik trouwens ook helemaal weg van! Wel vraag ik mij af of je aan het einde van de zomer een raamwerk op je hals zult hebben, maar door deze bikini af te wisselen met een andere bikini waarbij de hals wel bloot is, moet dit vast helemaal goed komen!

Mochten jullie nog badmode tips SS17 hebben, laat hieronder dan zeer zeker een reactie achter!

hartje

© afbeeldingen zijn van Hunkemöller

2 Comments

  1. Pingback: LA VIE DE VYELLA! WEEKBLOG #13 | VYELLA.NL • VYELLA.NL

  2. Wat een super leuke ideeen! Precies waar ik naar opzoek ben. Ik ben van plan een O Neill te kopen voor aankomende zomer. Ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat zitten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.