Alfredo’s Taqueria

Alfredo’s Taqueria

ALFREDO’S TAQUERIA

Er is een nieuwe Mexicaanse hotspot neergestreken in Rotterdam genaamd Alfredo’s Taqueria. 

Eigenaren Dennis Ebeli en Ton van Zanten hebben elkaars krachten gebundeld en zijn zo tot een prachtig Mexicaans concept gekomen. Aan ieder detail is gedacht! Tequila en Mezcal drink je namelijk uit échte Mexicaanse aardewerk schaaltjes en de menu keuze reuze! Zo staan er meerdere torta’s, tacos en antojitos op de kaart. Dé Alfredo’s platter met een dagelijkse selectie van Alfredo’s favorite Antojitos en voor het echte multiculti Mexico meets Turkije en Nederland gevoel zelfs een nachos kapsalon!

Alfredo's Taqueria

Lees ook: LEUKE TIPS VOOR EEN DAG + NACHT IN ROTTERDAM

INTERIEUR

Het interieur kan ik in één woord omschrijven als PRACHTIG! Alfredo’s bevindt zich in het industriegebouw aan de Goudsesingel. Door de grote raampartij aan zowel de voor- als achterzijde én het hoge plafond is het restaurant licht van binnen, maar het interieur maakt het toch knus en gezellig.

Een kleine vijf jaar geleden ben ik in Mexico geweest en als ik terugdenk aan deze geweldige reis, zijn de prachtige heldere kleuren het eerste waar ik aan denk. Met een blauwe muur en een roze trap, drinkglazen in verschillende kleuren én zelfs een roze menukaart laat Alfredo’s dit Mexicaanse gevoel goed terugkomen.

Alfredo's Taqueria

Aan iedereen is gedacht! Zo staan er zowel hoge, als lage tafels waaraan je gezellig kunt lunchen of dineren. Kun je beneden op lange bank neerploffen. Buiten op het terras in het zonnetje gaan zitten. Én als dit nou echt allemaal vol is, dan kun je altijd nog naar boven verkassen om daar aan een van de gezellige tafeltjes te gaan genieten van al het lekkers dat op de menukaart staat!

TIP: Alfredo’s is ook een fijne plek om met je laptop aan het werk te gaan! 

MENUKAART

Zoals ik hierboven alvast verklapte is de keuze bij Alfredo’s reuze. Tot 16:00 uur kun je er terecht voor heerlijke Mexicaanse sandwiches genaamd Torta’s. Tot 18:00 uur voor rijkgevulde vis-, rund-, iberisch varken-, kip- of vega’s tacos met eventueel een side dish. En vanaf 16:00 uur kun je kiezen voor Antojitos, kleine mexicaanse hapjes, zoals guacamole, garnalenballetjes, tostadas, quesadillas en nog heel veel meer! Heb je na al deze heerlijkheden nog niet genoeg gehad? Ga dan voor een paletas, gesuikerde bataat of voor een flan van kokos! Loopt het water je al in de mond? 

Alfredo's Taqueria

Qua drankjes kan je geluk ook niet op! Van Mezcal tot Tequila, van een Mexicaanse Cerveza tot een goed glas wijn of een lekkere Pinky Rose Lemonade, Alfredo’s heeft het allemaal!

De prijzen variëren tussen de€ 3,50 en € 15,50 en de gerechten worden in de open keuken bereid.

Alfredo's Taqueria

BINNENPLAATS

Je komt vanaf de Goudsesingel kant bij Alfredo’s naar binnen, maar aan de achterkant bevindt zich ook nog een gezellige terras! De binnenplaats is rijk gevuld met picknicksets, kleurrijke stoelen én planten.

Alfredo's Taqueria

TOF DETAIL

Een leuk detail vind ik het kantoor. Kijk eens omhoog en spot boven de ingang een verhoging voorzien van een stoel en computer, waar de administratie gedaan wordt. Waarom ergens achter in een hoekje een kantoor wegstoppen, als je zo het overzicht kunt houden? Via een houten laddertje aan de zijkant, klautert het personeel een voor een naar boven en weer naar beneden. Het verhoogde kantoor is daardoor niet alleen een leuk detail, maar ook nog eens extreem tof om te zien!

Alfredo's Taqueria

Met een interieur, binnenplaats én menukaart waar je U tegen zegt, kan het haast niet anders dat Alfredo’s een groot succes gaat worden.

ALFREDO’S IS OP DINSDAG EN WOENSDAG VAN 11:00 TOT 00:00 GEOPEND. OP DONDERDAG VAN 11:00 TOT 01:00 UUR. OP VRIJDAG EN ZATERDAG VAN 11:00 TOT 02:00 UUR EN OP ZONDAG VAN 11:00 TOT 00:00 UUR. 

ALFREDO’S TAQUERIA | GOUDSESINGEL 204 | 3011 KD ROTTERDAM

23 Comments

 1. Heb dit meteen op mijn lijstje gezet voor een volgend bezoek aan Rotterdam. Bedankt!

 2. Wat een mooie foto’s. Het ziet er uit als een zeer aangename plek. Erg nieuwsgierig geworden.

 3. Ik denk dat ik nu mijn man wel zo ver krijg om naar Rotterdam te komen, alles voor Mexicaans eten!

 4. Heerlijk! Ik studeer in Rotterdam, dus dit is een goede spot om na college eens heen te gaan. En ik ben sowieso echt gek op Mexicaans. Het interieur is ook prachtig!

 5. Wat heerlijk plek en de foods ziet er lekker uit. Hmmm lekker

 6. Ziet er heel leuk uit en klinkt ook erg lekker! Zelf ben ik helemaal gek op quesadilla’s, ahaha

 7. Ik heb nog nooit mexicaans gegeten, maar als nu ik dit gelezen heb moet ik dat maar snel gaan doen. Ziet er heel gezellig uit.

  • Als je nog nooit Mexicaans gegeten hebt, dan moet je hier echt eens naar toe! Het proeft zoals het Mexicaanse eten in Mexico! #heerlijk!

 8. Voor mijn volgende bezoek aan mijn geboortestad zeker een ‘must’ na dit gelezen te hebben. 😉

 9. beetje ver weg voor me maar ziet er heel leuk uit

 10. Wat een leuke plek! En prettige openingstijden vind ik. Al vanaf 11 uur!

 11. Oohh, wat gezellig en leuk!
  Het eten lijkt mij ook echt heerlijk.

 12. Oeeh ziet er leuk uit! Breda is niet zo ver van Rdam en ik kom er regelmatig! Leuke spot om eens te proberen! Bedankt voor de tip!

 13. Mooie foto’s. Ik ga er snel langs! Het eten lijkt me echt heerlijk.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.