AANRADER: REAL FOOD – DE BASIS MAAK JE ZELF!

AANRADER: REAL FOOD – DE BASIS MAAK JE ZELF!

REAL FOOD – DE BASIS MAAK JE ZELF

Je hebt weleens van die dagen dat je wekker gaat, je met pijn en moeite je bed uit stapt, de douche aanzet, naar de keuken sjokt voor een koffietje en je ineens HYPERACTIEF wordt omdat je door hebt dat je langverwachte, bij voorbaat al favoriete, Real Food kookboek op de deurmat ligt! Zo ging het er bij mij ongeveer aan toe en toen had ik ‘m nog niet eens doorgebladerd, moet je nagaan hoe hoog mijn verwachtingen waren! 

AANRADER: REAL FOOD - DE BASIS MAAK JE ZELF!

Zoals de titel eigenlijk al zegt is Real Food een kookboek die terug gaat naar de basis. De supermarkt staat vol met potjes, maar hoeveel leuker is het om dit soort producten zelf te maken. In Real Food vind je 30 technieken en 46 recepten om zelf de basis te maken. Met technieken bedoel ik niet alleen hoe je iets moet snijden of opkloppen, maar ook de kunst van het fermenteren, inmaken en roken.

De teksten in Real Food zijn helder en duidelijk geschreven. Ook zijn de foto’s stuk voor stuk prachtig. Wat ik het fijne aan dit kookboek vind, dat de tussenstappen ook gefotografeerd zijn. Zo wordt het nóg duidelijker hoe je sommige stappen moet doen, waardoor je haast geen fouten kunt maken.

FOODIE

Ik ben zelf een foodie en hou van koken, maar door dit boek is mijn kooklijstje nóg langer geworden. Heb jij bijvoorbeeld al eens zelf zuurkool gefermenteerd? Nee? Nou ik ook niet. Ik heb meerdere zuurkool recepten op VYELLA.NL staan, maar het stapje fermenteren ging me altijd nét iets te ver. Door dit boek ben ik er achter gekomen dat het eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is en dat ik me er toch eens aan ga wagen!

Real Food is net even anders dan andere kookboeken, eigentijds, een echte aanrader en wat mij betreft een top Sint of Kerst cadeau!

Dit artikel bevat een product dat ik toegestuurd heb gekregen. Desalniettemin lees je in dit artikel mijn persoonlijke ongezouten en eerlijke mening.

 

One Comment

  1. Oh dit boek wil ook zo graag! Leuke review!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.