“PUUR PASCALE – BETER ETEN IS BETER LEVEN”

“PUUR PASCALE – BETER ETEN IS BETER LEVEN”

PUUR PASCALE – BETER ETEN IS BETER LEVEN

Van de week plofte er een feestje op de deurmat, namelijk het nieuwste kookboek van voormalig Vlaams fotomodel Pascale Naessens. (Misschien klinkt de naam Pascale Naessens voor de Nederlandse lezers onder jullie niet gelijk bekend in de oren. Als ik zeg dat ze getrouwd is met Paul Jambers gaat er vast wel een belletje rinkelen.)

Na de afgelopen dagen het kookboek “Puur Pascale – Beter eten is beter leven” flink doorgelezen te hebben en er veel inspiratie uit op hebben gedaan, kwam ik tot de conclusie dat dit kookboek niet zomaar een kookboek is, maar een heus persoonlijk non-fictie boek met vele recepten.

AANRADER: "PUUR PASCALE - BETER ETEN IS BETER LEVEN"
“Het leuke aan ‘Puur Pascale – Beter eten is beter leven’ is dat het geen standaard kookboek is. Het is meer een non-fictie kookboek met vele inspirerende verhalen en verrukkelijke recepten die je thuis heerlijk op de bank met een kop thee erbij door kunt bladeren”

NON-FICTIE KOOKBOEK!

Van de voorgaande kookboeken van Pascale Naessens was ik al onder de indruk. Maar het lijkt alleen maar beter en beter te worden. De vragen “Waarom heb je dit kookboek geschreven?” en “Wat vind je zo belangrijk aan gezond eten”, worden de eerste 24 pagina’s direct beantwoord. Ook spreekt zij openhartig over haar vroegere eetstoornis en hoe zij deze “ziekte” overwonnen heeft. Als voormalig topmodel weet zij als geen ander in wat voor tweestrijd vele mensen met zichzelf zitten. Aan de ene kant willen we allemaal het liefst eten wat we zelf willen, maar aan de andere kant worden we ook niet gelukkig van een te dik lichaam en een ongezonde geest. In het boek “Puur Pascale – Beter eten is beter leven” onthult Pascale Naessens haar geheime levenswijze hoe je niet alleen heerlijk en gezond kunt eten en leven, maar ook nog eens een goed figuur kunt behouden.

(H)EERLIJKE RECEPTEN!

Verder staat het boek vol met (h)eerlijke gezonde recepten. Van gerechten bomvol vitamines tot vele visrecepten en tussendoortjes. Bij bijna ieder gerecht staat een extra stukje geschreven met uitleg, waarom je dit zou moeten maken en waarom dit gerecht nou juist zo voedzaam, gezond maar toch lekker is. Ook komt er duidelijk naar voren dat je echt weleens mag cheaten. Zo staat er een overheerlijk recept in van een avocado chocoladetaart en een recept van een cake waar het water van in je mond loopt.

Beter eten is beter leven is origineel, eigentijds, lekker en wat mij betreft een echte heuse aanrader!

"PUUR PASCALE - BETER ETEN IS BETER LEVEN"

“PUUR PASCALE – BETER ETEN IS BETER LEVEN”

Dit artikel bevat een product dat ik toegestuurd heb gekregen. Desalniettemin lees je in dit artikel mijn persoonlijke ongezouten en eerlijke mening.

5 Comments

  1. Caroline Brouns

    Top boek! Ik heb ze nu alle 7. Superlekker en niet moeilijk… en na n paar weken kan je niet meer anders dan haar filosofie volledig begrijpen.. top dame die Pascale..
    Caroline

  2. Ja net naar lezing geweest van PN! Heel interessante leerrijk, ik was al overtuigd hoor maar de cover alleen al en de rest van de prachtige foto’s van het nieuwe boek, waaauw om van de recepten nog te zwijgen! Topboek en -vrouw! Super!

  3. Lieve Pascale , alles van jou TOP , een ?je , zou je eens een boek kunnen uitbrengen met alles wat je eet , drinkt , sport over heel de dag gedurende een maand , leuk om te weten (ideetjes om zelf uit te proberen) dank 😉 Linda

  4. Pingback: LEKKER RECEPT VOOR THAISE TOM YUM KUNG SOEP | VYELLA.NL

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.